Despre Aloe Vera Pur de la Aubrey Organics

Buna fetelor,

De aloe vera ati auzit cu siguranta, ba chiar sunt sanse mari ca oricine sa aiba in casa aceasta planta, folosita ca panaceu universal. Astazi vom discuta despre extractul pur de aloe vera de la Aubrey Organics, un produs 99% ingredinete naturale:



Ce spun ei:  Aloe Vera se regaseste in multe forme in industria cosmeticii din toata lumea insa Aubrey este brandul care pastreaza Aloe Vera in forma sa naturala lichida. Asadar nu exista alti aditivi adaugati care ar putea irita pielea in loc sa o vindece. Retineti faptul ca nu exista nimic mai bun pentru pielea uscata sau expusa la soare decat Aloe Vera organic. Noi l-am utilizat in forma cea mai pura, extras direct din frunzele de Aloe, cel mai recunoscut agent de hidratare si calmare al naturii. Aveti grija sa purtati mereu o sticla cu Aloe Vera in geanta de plaja in zilele de vara iar acasa pastrati sticla in frigider pentru o senzatie puternica de racorire a pielii, dupa expunerea prelungita la soare.



Ce spun eu: In ceea ce priveste partea tehnica, produsul vine intr-o sticluta alba de plastic, cu un capac PUSH, ceea ce inseamna ca are siguranta garantata impotriva scurgerilor. Sticluta are o capacitate de 118 ml, si nu ocupa mult spatiu, asa ca poate fi strecurata cu usurinta in orice geanta sau dulapior de baie. Sistemul de dozare este ideal, si ma ajuta sa folosesc cantitatea ideala de produs la fiecare utilizare.




Produsul vine cu sigiliu, lucru care ma incanta destul de tare, care imi adigura prospetimea si siguranta extractului pur de Aloe.



Textura acestui produs este una tare apoasa, dar pe mine chiar nu m-a deranjat aspectul, ba chiar m-a incantat, tinand cont de ideile pe care le-am avut in folosirea lui. Este transparent, iar mirosul este subtil, si miroase a frunze de aloe, dar este un miros care dispare foarte repede.



Intra rapid in piele si dupa utilizare pielea nu ramane grasa sau lipicioasa. Nu mi-a provocat neplaceri si e safe de folosit si pentru copii.

Data expirarii este trecuta pe ambalaj, iar pentru o persoana uituca precum e subsemnata, acest lucru e chiar foarte bun :)



Dupa cum v-am zis de la inceput, aloe vera nu imi este un produs strain. De cand ma stiu, am in balconul de acasa o planta de aloe, si cand se intampla vreo mica "drama" asupra genunchilor, coatelor sau capului meu, se trata usor si simplu cu o frunza de aloe. Asa ca termen de comparatie am, cel putin la nivelul de rani.

Totusi, eu nu m-am limitat sa il aplic doar pe rani superficiale, asa ca l-am testat in urmatoarele domenii:

  • Demachiant - aplicat pe o discheta demachianta, Aloe Vera de la Aubrey Organics se comporta ca o apa micelara, si reuseste sa indeparteze cu succes machiajul ochilor si al tenului. Nu irita ochii si nici nu usuca pielea dupa utilizare.
  • Ingrijire pre si post epilatoare - l-am folosit atat inainte, cat si dupa epilarea cu ceara calda, si reuseste de minune sa imi calmeze pielea.
  • Tratament instant pentru ochii obositi - am udat 2 dichete demachiante cu extractul de Aloe Vera si le-am pus in congelator, apoi le-am aplicat pe ochi. Dupa numai 2 minute, ochii mei aratau ca dupa cateva ore bune de somn.
  • Ser pentru ingrijirea ochilor - amestecat cu 1 lingurita de ulei de migdale dulci si aplicat in zona ochilor.
  • Exfoliant pentru ten sau corp - amestecat cu bicarbonat si zahar, lasa o piele foarte curata si hidratata dupa utilizare.
  • Toner - aplicat inainte de crema hidratanta, are efect tonic asupra tenului, nu il usuca si nu lasa senzatia ca "strange".
  • Eye brow gel - daca ati ramas fara gel fixator pentru sprancene, extractul pur de Aloe Vera va scoate din impas. Aplicati-l cu ajutorul unei pensule, pentru a va fixa la locul lor sprancenele rebele.
  • Hidratant pentru corp - aplicati-l cu incredere pe tot corpul, dupa dus, pentru un plus de hidratare.
  • Pe rani sau arsuri minore - ajuta la vindecarea mult mai rapida, fara semne vizibile sau disconfort.
  • Dupa expunerea la soare - readuce pielea la nivelul optim de hidratare. Daca ati reusit sa va ardeti la soare, aplicati pe piele pentru a reduce senzatiile neplacute.
  • Pentru scalp cu mancarimi - aplicati pe scalp cu 20 de minute inainte de spalare, masand usor. Eu am schimat la un moment dat samponul si m-am trezit cu scalpul foarte iritat, asa ca Aloe Vera a facut fata la nevoile scalpului.
  • Impotriva matretii - amestecati cu ulei de arbore de ceai si aplicati cu 1 ora inainte de spalare. Tot samponul buclucas mi-a facut si matreata, asa ca am scapat rapid de ea.
  • Pentru un par sanatos - amestecati samponul necesar unei spalari cu o lingurita de Aloe Vera Pur si samponati ca de obicei.
  • Pentru racorirea pielii - tineti-l la frigider si aplicati-l rece pe pielea infierbantata de caldura de arata. Se poate transfera si intr-un recipient sub forma de spray, pentru o mai buna utilizare.

Ingrediente: Aloe Barbadensis leaf juice*, aqua, leuconostoc/ radish root ferment filtrate, cyamopis tetragonoloba(guar) gum*, citric acid.
* Organic.

Cantitate: 118 ml.

Pret: 43,40 lei

Unde se gaseste: Pe aubrey-organics.ro, AICI

Pentru mai multe detalii si informatii despre produs, puteti aceesa site-ul Aubrey http://aubrey-organics.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/AubreyOrganicsRomania/

Voi ati incercat Aloe Vera Pur de la Aubrey Organics?

Kiss Kiss

Share:

10 comentarii

  1. Nu am incercat pana acum dar as vrea sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pe wish list acest produs, vreau sa il incerc neaparat:) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaai cate idei mi-ai dat! Deci trebuie sa-l incerc pe post de micelara si pe post de comprese! :) Merci!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. uite ca eu nu m-am gandit sa-l folosesc pe post de demachiant, chiar acum ma duc sa incerc :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca acum cativa ani am incercat aloe vera intern.

    RăspundețiȘtergere