Review: Sampon crema non-spumant Yves Rocher

Buna fetelor,

Inca de cand a aparut moda cu "co-washing" am fost destul de intrigata. Pai cum adica sa te speli pe cap cu balsam? Adica sa incerci sa iti cureti parul cu o pasta alba fara sa faca clabuci? Nu multumesc, prefer sa raman cu samponul meu, cu care samponez de 2 ori si parul meu se simte curat.

Vremea a trecut, eu am cam uitat de co-washing si rutina mea de ingrijire a parului ma multumea in totalitate. Totul a decurs ok pana in momentul in care Yves Rocher a scos pe piata un produs nou, un sampon crema non spumant. Si desigur curiozitatea mea innascuta de pisica a avut de castigat, si am pus gherutele pe 1 tub de acest sampon interesant.



Ce spun ei: Inspirat din metoda americană ”no poo”(fără È™amponare), È™amponul non-spumant reprezintă o nouă modalitate de curățare a părului. Aceasta presupune înlocuirea È™amponatului clasic cu un produs de îngrijire îmbogățit cu agenÈ›i de curățare. Un gest nou în rutina de îngrijire a părului, o nouă experiență! LăsaÈ›i-vă surprinsă de formula sa inedită care nu face spumă! Acest È™ampon-cremă non-spumant protejează în întregime fibra capilară chiar È™i atunci când este folosit zilnic.

Ce spun eu: Pana sa ajungem la problema in sine, sa incepem cu ambalajul. In primul rand, produsul vine sigilat, ceea ce ii confera un mare plus din partea mea, atat din privinta igienii, cat si a sigurantei, sa nu curga in colet.



Produsul vine ambalat intr-un tub din plastic maleabil, ce poate fi usor strans pentru a iesi produsul din el, si poate fi depozitat pe capac, pentru a ne bucura de produs pana la ultima picatura. Ca tot vorbeam de capac, orificiul pe unde iese samponul este potrivit ca dimensiune, ceea ce va garanteaza ca nu facem risipa.

 Samponul are un miros placut, de tei parca, sau cel putin asa il percepe nasul meu. Textura este una usoara, cumva aerata. Cantitatea din mana imi ajunge la o aplicare.


Conform numelui, samponul nu face spuma. Este destul de ciudat la inceput, dar dupa 2-3 spalari m-am obisnuit cu el. Il aplic, ca pe orice sampon, pe parul umed si il masez usor, si repet operatiunea. Doar la clatire face putina spuma. Chiar daca la inceput am fost destul de sceptica in privinta aceasta, curata parul destul de bine, nu il incarca, si il lasa perfect hidratat, cu bucle parca mai bine definite si mai frumoase. Eu l-am folosit o data la 2 zile, dar se poate folosi si in fiecare zi, fara niciun risc. Parul nu s-a ingrasat mai repede, nu a fost uscat, si nu am mai avut niciun fir de matreata pe perioada folosirii acestui sampon crema. In timpul folosirii lui, am renuntat la toate celelalte produse de ingrijire - nu am mai folosit nici sampon clasic, nici balsam, nici masca de par, serum, ulei de par sau spray de ingrijire. Doar acest produs si m-a multumit pe deplin, asa ca deja sunt la al doilea tub.

Pentru fetele cu par gras, cred ca folosirea zilnica ar fi cea mai indicata. Daca sunteti in cautarea unui sampon mai safe, sara coloranti, parabeni, siliconi sau sulfati, cred ca acest sampon este ideal.

Ingrediente: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Behentrimonium Clorhide, Crataegus Monogyna Flower extract, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Sodium Benzoate, Acid Citric, Panthenol, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Clorhide, Ethylhexyl Salicyate, Tocopherol, Glycerine Soya, Potasium Sorbate.

Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: 15.90 lei.

Unde se gaseste: online, pe www.yves-rocher.ro, AICI sau in magazinele fizice.

Voi ati incercat acest sampon sau co-waashing?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Il iubesc! Nimic nu ma mai multumea in ultima vreme..
    Totusi, eu voi da gata tubul dupa 8 spalari :) Cum reusesti cu atat de putin? Eu tre sa pun, sa simt! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il aplic pe parul ued si il masez usor! parul meu e mai moale, mai pisicos! poate din cauza asta folosesc mai putin :D

      Ștergere
  2. Pare interesant acest produs, eu am mai folosit genul asta de sampon de la alt brand si nu am fost prea incantata, Imi ingrasa parul si am preferat sa renunt la el, dar poate acesta este mai ok. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru parul gras, nu cred ca ar fi o alternativa prea buna! poate doar spalat in fiecare zi!

      Ștergere
  3. Nu am folosit niciodata acest tip de sampon. Pare interesant!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa sti ca am citit numai pareri bune despre samponul asta. Eu folosesc tot un sampon care nu face spuma dar de la TIGi, cred ca o sa il iau si pe acesta pentru ca pare a fi o alternativa buna si ieftina. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, zilnic? Serios? Eu n-am răbdare să-l spăl la 3 - 4 zile, și tu cică să-mi spăl zilnic părul cu un asemenea produs? Nu, mulțumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ce sa ii faci, parul meu e ciufu tare, daca nu il spal la 2-3 zile maxim trebuie sa port batic sa pot iesi din casa :))

      Ștergere