Review: Masca de par Earth Science cu masline si avocado

Buna fetelor,

Facand ieri curatenie in locasul unde-mi tin produsele terminate, pana ajung vedete de pozat pe blg, am dat peste tubuletul acesta de masca de par, terminata saraca de cealalta luna, dar scapata pe langa punguta cu golociuni.

Acum aducem pe scena uimitoarea masca de par luata de pe Iherb.com, de la Earth Science, cu masline si avocado:


Ce spun ei: Repara, intareste si hraneste parul uscat, deteriorat, vopsit sau agasat termic. Patrunde in firul de par si il imbraca cu proteine de matase. Lasa parul moale, neincarcat si fin, fara a-l ingrasa.

Ce spun eu: Cand am dat comanda, recunosc ca nu prea am dat multa atentie cantitatii notate pe site. Ei bine, cand am vazut tubuletul ala mic, m-a cam apucat rasul. Ma gandeam eu ca la coama mea, care deja a intrecut lungimea medie si se incadreaza cu succes la categoria par lung, o sa imi ajunga de doua, trei ori. Nimic mai adevarat.

Tubul este mic, avand o cantitate de 59 de grame, si un design atragator, cu alb si albastru. Ca sa fac o paranteza, zilele trecute am observat in baia mea ca am o anumita predilectie spre produsele cu aceste culori pe ambalaj. Nu stiu de ce, posibil ca ma duc cu gandul la curatenie, cert e ca am in baie vreo 7-8 produse in uz in aceasta tema cromatica.

Revenind la ambalaj, acesta este facut dintr-un plastic destul de maleabil, lucru care ajuta la scoaterea produsului cu usurinta. De asemenea, poate fi asezat pe capac, si folosit pana la ultima picatura.

Produsul are o consistenta cremoasa, si se intinde cu usurinta pe par. O cantitate foarte mica de produs, ca cea din poza, este necesara pentru un par lung. Masca are un miros placut, feminin chiar, si mie mi se pare ca are o aroma de tei. Se mentine in par o perioada buna dupa utilizare. O aplic pe parul spalat si stors bine de apa, pe lungime, de la urechi in jos, si o las sa actioneze vreo 5-10 minute.



Se clateste cu usurinta, si efectele sale sunt super. Parul ramane foarte bine hidratat, hranit si moale. Nu incurca si nici nu incarca parul, si-mi place ca imi aranjeaza mai frumos buclele naturale.

Desi cantitatea este mica, masca a fost foarte spornica si mi-a ajuns pentru aproape 1 luna si jumatate, aplicata la 2-3 zile. Sa va mai zic deja ca mai am una pe stoc, si inca una in wishlist? :)

Ingrediente: Aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, amodimethicone, trideceth-12, cetrimonium chloride, panthenol, persea gratissima (avocado) oil, cocos nucifera (coconut) oil, olea europaea (olive) oil, hydrolyzed silk protein, ethylhexylglycerin, cetyl esters, citric acid, potassium sorbate, phenoxyethanol, fragrance (parfum).

Cantitate: 59 de grame, dar se gaseste si in varianta mare, de 170 de grame, AICI.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Unde se gaseste: pe iherb.com, AICI.

Pret: 2.77 $.

Voi ati incercat aceasta masca de par?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Super,eu iubesc mastile de par,am parul foarte aspru si nu pot traii fara ele :))))),pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant produsul, din acate mi-a disparut tenatia de a mai comanda dela ei..poate totusi o sa pun in toamna o comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu stau cu cateva produse in cos, cred ca o sa plasez o comanda cand ma intorc din concediu.

      Ștergere
  3. Si mie imi plac mastile de par, dar cand ma gandesc ca trebuie sa fac atatea incercari pe parul meu,ca sa gasesc o masca buna , ma ia groaza si renunt. Si pentru ca tot trebuie sa aplic ceva, apelez de fiecare data la uleiul de migdale dulci.Mai pun si ulei de macadamia si masca e gata ;) Pup
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu uleiurile le pun pe par inainte de spalare si le tin cel putin jumatate de ora.

      Ștergere
  4. Interesanta masca, ciudata cantitate, eu nu as fi luat-o daca observam, am tendinta sa pun mult balsam sau o cantitate generoasa din masca sau alt tratament :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avand parul lung, aceeasi tendinta am avut si eu, dar sa stii ca o cantitate mica din acest produs se intinde ideal pe par. daca doresti totusi, are si in varianta de 270 g.

      Ștergere
  5. Nu am incercat-o dar este foarte tentanta :) Pupici

    RăspundețiȘtergere