(P) Zambet a la Hollywood

Asa cum se zice ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, tot asa trebuie privita si dantura, si un zambet radiant trebuie impartasit si de genul feminin, si de cel masculin. Iar daca dantura nu este perfecta, avem o carie, un dinte lipsa, un zambet nu tocma alb si stralucitor sau avem nevoie de un implant dentar de calitate la pret bun, cel mai bun lucru este sa cautam o clinica dentara care sa ne readuca zambetul pe buze.





In momentul de fata cred ca as avea nevoie de un detartraj, ca ultimul facut a fost in urma cu aproape 1 an si ar cam fi momentul ideal. Asa ca o sa-mi programez o intalnire cu medicul stomatolog, si cat mai repede cu putinta.


Dupa cum puteti observa, nu ma sperie ideea intalnirii cu scaunul dentistului, ba chiar ma incanta. Totusi, nu la fel se intamplau lucrurile in urma cu 1 an si jumatate cand eram pur si simplu terorizata de dentisti.

Aveam o problema cu o masea din stanga, jos. Nu era cariata, dar m-am procopsit cu ditamai infectia la radacina ei, mi s-a umflat peste noapte si ma durea de nu mai puteam. Vineri dimineata imi iau inima in dinti si ma indrept catre cabinetul stomatologic, ajung la o doamna doctor, iau un loc pe scaun si ii explic povestea. Imi da o reteta de antibiotice, si ma cheama din nou marti. Chiar daca am luat antibioticul ( care era cam slab), infectia nu s-a retras in totalitate.  Asa ca marti dupa-amiaza, cand am ajuns din nou la dentist, stimabilei nu i-a trecut prin cap sa imi schimbe antibioticul, ci s-a gandit ca ar fi indicat sa imi scoata maseaua. Cu toate ca mi-a facut anestezie, nu si-a facut efectul, si mi-a scos o masea perfect sanatoasa, pe viu, cum s-ar zice. Durere mai groaznica n-am indurat de cand ma stiu.

Dupa acel dezastru, mi-am cam pierdut increderea in dentisti si ma gandeam ca nu o sa mai calc niciodata pe la stomatolog. Totusi, am avut noroc si am gasit un medic stomatolog atat de priceput, incat as putea adormi cu siguranta pe scaun.

Share:

0 comentarii