(P) Un vis devenit realitate: Scoala de make up

Buna fetelor,

De cand ma stiu, am fost fascinata de machiaj. Mama mea, o femeie cocheta, nu pleca niciodata din casa nerujata, si eu o urmaream atenta, din tocul usii de la baie, cum aplica rujul de buze, cum contura ochii cu creionul dermatograf Ada, sau cum sprancenele deveneau mai accentuate. Desigur, cum iesea pe usa apartamentului, cum dadeam eu iama in cosmeticele ei. Creioanele nu ma atrageau asa tare, fiindca reuseam sa mi le bag in ochi, dar rujul era pasiunea mea. Ma rujam pana aratam ca un clown din filme de groaza, apoi, speriata de ce vedeam in oglinda, ma stergeam cu prosopul, de avea mama cu spala in urma mea :D

Cu timpul, pasiunea pentru make-up s-a accentuat. Si vreau sa devin cursanta la o scoala de make up, unde sa-mi perfectionez cunostintele pe care le-am dobandit pana in prezent.


Multe dintre fete cred ca, daca au acasa  cateva palete de farduri, 1 fond de ten cu cateva nuante mai inchise decat tenul lor si un buretel pentru ochi, sunt experte la machiaj. De multe ori am vazut fete cu asa niste machiaje, de-mi venea sa ma duc si sa le blenduiesc cu degetul fardurile de la ochi, sau mai rau, sa le trimit acasa sa se spele pe fata.

Ca sa nu ajungem in aceste situatii, dar si ca o posibila cariera, va recomand aceste cursuri de make up. Ce puteti invata de aceste cursuri? Foarte multe: tipurile de ten, tipologii, produse, tenhici de conturing, machiajul de zi, cel de seara, diferite tipuri de machiaj: cat eye, smokey eyes, pin-up. Desigur, se pune accentul si pe machiajul de mireasa, foarte cautat in zilele noastre, dar si categorii speciale de machiaj, cum ar fi machiajul fantasy, cel de teatru, machiajul de fotografie sau cel de podium.

Cursurile se fac in grupuri de 6 cursanti, ceea ce va garanteaza o atentie sporita a trainerului asupra fiecarui participant. Iar la sfarsitul cursului, veti primi certificatul recunoscut in toate tarile UE.

Voi ati fi tentate sa faceti cursurile unei scoli de make up?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii