Cartea de pe noptiera # 14 - 320 de pisici negre - Rodica Ojog-Brasoveanu

Buna fetelor,

Astazi continuam seria Melania Lupu, si va prezint cartea a treia - 320 de pisici negre, scrisa de Rodica Ojog-Brasoveanu.

Din cauza lui Mirciulica, Melania Lupu ajunge la inchisoare, fiindca maiorul Cristescu reuseste sa gaseasca anumite probe impotriva ei. Ajunsa acolo, colega ei de celula, Olga Tudor, ii propune sa fie protagonista unei evadari, evadare pusa la cale de Ned Morton, un hot englez. Gasind astfel o oportunitate de a musamaliza dovezile impotriva ei, Melania Lupu accepta sa evadeze si sa se dea drept Olga Tudor.

Iesita astfel inchisoare, realizeaza ca eliberatorii ei, care nu-si dau seama ca nu este cine pretinde, ii cer detalii despre o Madona, o statuie din aur de dimensiuni naturale, pe care Olga Tudor o primise de la sotul ei spre pastrare.

Cu aceeasi candoare caracteristica, Melania Lupu reuseste sa-i invarta pe degete pe eliberatori, care ajung sa-i faca pe plac cu multe lucruri - dulciuri care mai de care si cautarea, prin tot Bucurestiul, a motanului Mirciulica, doar sa o faca sa le spuna unde era depozitata statuia.

Trimitandu-i pe acestia dupa cai verzi pe pereti, Melania Lupu reuseste sa isi stearga urmele care o incriminau, dar in acelasi timp, sa il puna pe maiorul Cristescu pe urmele ei. Intre timp, gaseste detalii despre locul unde este statuia de aur, dar se desconspira in fata lui Ned Morton, care-si da seama de toate actiunile sale.

Cum o sa scape Melania Lupu din toata incurcatura aceasta? Va invit sa aflati, citind cartea pe care o gasiti aici.

Sa vedem ce au citit si celelalte fete:

Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
Diana - http://cherryqueendee.blogspot.com/

Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii