Cartea de pe noptiera #12 - Cianura pentru un suras - Rodica Ojog Brasoveanu

Buna fetelor,

Cred ca Rodica Ojog-Brasoveanu devine scriitoarea mea favorita din literatura romana. Cartea de astazi intitulata "Cianura pentru un suras" este prima carte din seria Melania Lupu, iar daca nu ati citit nimic din aceasta categorie pana acum, nici nu stiti ce pierdeti:


O casa in care traiesc la comun 6 persoane, fiecare cu ocupatiile si tabieturile lui. Pana aici nimic spectaculor. Intr-o noapte, 5 din cele 6 vecini de palier sunt pusi in fata unui fapt spectaculos - in spatele unui dulap, gasesc 2 tablouri, care valoreaza foarte mult. Este chemat un expert, pentru a putea vinde tablourile pe piata neagra, si este asteptat cu infrigurare. Intre timp, fiecare locatar incepe sa viseze ce ar face cu banii, dar incep sa moara, unul cate unul, otraviti cu cianura. Daca la primul decedat se cheama politia, urmatoarele cadavre sunt ascunse in mod ingenios, pentru a se musamaliza crimele.

Cine este oare criminalul si cum reuseste sa omoare victimele, daca nimeni nu mai mananca si nu mai bea nimic?

Va invit sa aflati, ca sigur o sa va lase gura casca raspunsul. Cartea se gaseste aici, cu 50% reducere.

Sa vedem ce au citit si celelalte fete:


Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Foarte interesanta povestea cartii,chiar ma atrage :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi place foarte mult rodica ojog brasoveanu, e un fel de agatha christie a noastra! am citit si eu cateva carti de-ale ei, mi-au placut si cele cu spionaj, are un stil aparte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar acum cateva zile am citit-o si eu si este foarte interesanta. Am incercat-o la recomandarea Andreei Balaban. Imi propun sa citesc intreaga serie pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa gasesc maine urmatoarele carti in format printat, ca mi se par mai intense de citit asa!

      Ștergere