Beauty Alert: Hidratare sub dus de la Nivea

Hidratare chiar sub duÅŸ?

Da, cu gama revoluÅ£ionară de loÅ£iuni hidratante sub duÅŸ de la NIVEA! 

Dacă te numeri printre acele femei care îşi găsesc cu greu timp pentru îngrijirea pielii, loţiunile de corp sub duş de la NIVEA reprezintă soluţia ideală pentru hidratarea rapidă şi în profunzime a pielii!



Formulele avansate ale laptelui de corp şi loţiunilor cu uleiuri esenţiale şi extracte naturale asigură cea mai bună îngrijire pentru fiecare tip de piele. Află care este produsul care ţi se potriveşte şi oferă hidratare pielii tale chiar sub duş!



Preţ recomandat pentru fiecare loţiune de corp sub duş şi lapte de corp sub duș de la NIVEA: 17,81 lei (250 ml) şi 23.31 lei (400 ml).


Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaÅ£iei ÅŸi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari ÅŸi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

2 comentarii