Shopping Haul - Comanda Avon C 9/2015

Buna fetelor,

Cred ca de saptamana ce urmeaza, o sa imi impun un Project Pan, obligatoriu, ca numarul de produse cosmetice e in mare crestere. Mda. Tocma am avut un sentiment de deja-vu. Cred ca am mai afirmat chestia asta, si nu numai odata, asa ca trebuie neaparat sa ma pun pe treaba. Ma gandesc sa mai fac o chestie de genul " Dezvaluiri de hoarder" ca data trecuta a prins bine si m-a ajutat si pe mine.

Inceputul a fost, de fapt, o pregatire psihica pentru aceasta postare,numarul de produse comandate luna aceasta fiind direct proportional cu riscul de a fi ucisa de dulapul de cosmetice, daca ar fi atarnat de perete.

Acum ca am terminat cu scuzele, sa-si faca prezenta produsele:



  • Apa de toaleta Blooming Lotus -  14 lei, luata ca produs demo, valabil distribuitorilor. Mi-ar fi placut sa miroase a gelul de dus cu lotus de la Yves Rocher, dar nu miroase asa. Totusi, dupa un singur puf nu pot sa-mi fac nicio parere.
  • Creion Color Trend pentru ochi in nuanta Olive Greener - 5 lei, luat din oferta de reprezentanti, un verde-maslina-cruda tare placut la culoare, deja presimt ca o sa imi placa.
  • Creion pentru ochi Glimmerstick Diamonds in nuanta Sugar Plum - 10 lei - dupa ce i-am facut un swatch, am inteles de ce este atat de apreciat - culoare extraordinar de frumoasa si mina moale, care aluneca usor. Regret ca nu am luat in mai multe nuante.
  • Tratament pentru cuticule Nail Expert Mira-Cuticle - 10 lei - de mult am vrut sa il incerc, pentru cuticulele mele navdravane. Deja mi-am bagat nasul in el si imi place ca este alb, nu transparent.
  • Masca de fata Planet Spa Heavenly Hydration cu ulei de masline - primita gratuit, conditionata de plasarea unei comenzi de minim 260 lei in campania 9/2015. Ar fi trebuit sa fie insotita de o oja si un parfum, dar nu erau e stoc in momentul in care am plasat eu comanda. Mai astept.
  • Masca de fata Planet Spa Carrabian Escape cu alge si perle - 10 lei - noutate din gama Planet Spa, si cum imi plac mult mastile din aceasta gama, am zis sa o incerc si pe aceasta.
  • Crema de maini Avon Care cu unt de cacao - 5.33 lei, oferta in set de 3 produse cu 16 lei. Miroase foarte bine, dar nu stiu sigur daca am sa o tin sau sa o dau mai departe.
  • Gel de curatare 3 in 1 Avon Care cu aloe - 5.33 lei, aceeasu oferta - deja folosesc unul cu drag si spor, si mi-am luat rezerva, asa de mult imi place.
  • Lotiune de corp Avon Naturals cu flori de cires - 5.33 lei, v-ati prins ca tot la oferta. Tin minte ca am avut un spray pentru improspatarea parului cu aceeasi aroma, si mi-a placut mult.
  • Exfoliant pentru corp Planet Spa Indulgent Spa Ritual cu zahar brun si un de shea african - 13 lei, luat tot ca demo pentru reprezentanti. Miroase demential de bine si de abia astept sa ii vina randul.
  • Masca 3 in 1 pentru picioare Avon Foot Works cu lavanda - 5.33 lei - contrar asteptarilor mele, la prima mirosire e cat de cat ok. Am vrut sa o folosesc aseara, cand mi-am facut o baie (prea) fierbinte cu lapte de baie cu vanilie si susan, dar imi era lene sa stau cu picioarele spanzurate pe cada, asa ca am zis pas. Next time!
  • Gel revigorant pentru picioare cu menta Avon Foot Works - 6 lei - stiti voi oare cat de extraordinar e sa il aplic cand vin seara obosita acasa? In momentl in care scriu aceasta postare, ma bucur de efectele lui. 
Voi ce produse ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. Sunt tare curioasa sa vad cum iti place Crema de maini Avon Care cu unt de cacao. Eu nu am suportat-o. La inceput mi-a placut dar are un miros puternic. Altfel e ok, hidrateaza bine. Tratamentul pentru cuticule e bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mirosit-o, mirosul mi s-a parut ok. Sper sa-mi priasca si mie tratamentul pentru cuticule, au saracele nevoie de ajutor!

      Ștergere
  2. Si mie imi plac foarte mult produsele Planet Spa...sunt curioasa cum e exfoliantul pt corp :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au multe lucruri faine la Planet Spa! exfoliantu o sa il bag in teste luna viitoare, acum am inceput unul de la Bielinda

      Ștergere
  3. Ce hărnicuţă ai fost! Mie îmi place mult crema cu unt de cacao, de asemenea şi cremele de la foot works sunt bune :)

    RăspundețiȘtergere
  4. m-a amuzat teribil faza cu dulapul :))))
    eu am mai renuntat la comenzi la avon..insa comand de la yves rocher

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la YR n-am mai dat de vreo 2-3 luni, dar planuiesc de ceva vreme 2 comenzi :D

      Ștergere
  5. o groaza de chestii, sa le folosesti cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere