Produse consumate mai 2015

Buna fetelor,

Oficial, a inceput vara, si eu deja visez marea. Nu sunt eu fan vara, mie imi ajunge o saptamana de vara, cat sa ma duc la mare. Si dupa aia, sa vina toamna, zic :) Totusi, pana atunci mai bine sa vorbim despre produsele terminate in luna ce abia s-a incheiat.


Produse pentru par:


  •  Sampon cu tei si catina pentru par deteriorat Bielita - 500 ml, undeva la vreo 5 lei, daca nu ma insel, luat din Republica Moldova. Mi-a placut mirosul, miroasea a tei mai mult decat a catina, dar avea o textura cam gelatinoasa. A curatat parul decent, nu mi-a provocat minuni prin cap. O sa mai incerc si alte variante.
  • Balsam cu tei si catina pentru par deteriorat Bielita - 450 ml, tot vreo 5 lei, tot din aceeasi destinatie achizitionat. Vechea mea obsesie cu sampon/balsam din aceeasi gama. Cantitate generoasa, miros mai intems parca ca a samponului, a lasat parul moale si descurcat.
  • Ulei reparator pentru par uscat Yves Rocher - un produs foarte bun, la un pret accesibil, care a mirosit demential si mi-a hranit parul in profunzime. O sa-l cumpar din nou la un moment dat, momentan folosesc uleiuri naturale.
Produse pentru unghii:




  • Oja confetti de la Color Cairo - oja la 2 lei, cu picatele albe si negre, mi-a placut mult, facea orice oja speciala. Am vrut sa o folosesc la manichiura Galaxy Nails, dar am constatat ca s-a uscat, Mai am si alte variante acasa, deci n-o sa ii simt lipsa tare, si oricum n-am voie oje :)
  • Dizolvant pentru lacul de unghii de la Farmasi, cu ulei de argan, biotin si vitamina E - a curatat decent ojele normale, nu a uscat unghiile sau cuticulele si a mirosit frumos. O sa o recumar cu siguranta, poate si in alte variante.

 Produse pentru igiena corpului:



  • Gel de dus Balea cu lapte si miere - a fost o supriza placuta, chiar nu m-am asteptat sa miroase atat de bine si sa fie atat de hidratant. Ca cireasa de pe tort, m-am surprins zilele trecute intinzand mana in Kaufland dupa un spumant tot cu aceeasi aroma. Weird things happen!
  • Gel de dus exfoliant Cien cu ulei de masline - a curatat bine pielea, dar mi-ar fi placut sa fie o idee mai abraziv. Asa imi plac mie scruburile, mai hard-core :) 
  • Scrub pentru corp cu ulei de masline - varianta de 50 de ml, luat impreuna cu revista Avantaje din luna mai. Nu m-a incantat nimic la el - nici mirosul(prea inecacios), nici textura(prea lipicioasa), nici gradul de exfoliere(prea inexistent).
  • Gel intim Tendence - din Italia, varianta cu musetel, pana in 2-3 euro, cu siguranta. Din cate am incercat pana acum, imi plac grozav de tare produsele italienesti pentru igiena intima, sunt delicate si au un miros la fel de delicat.
  • Sapun lichid Aile cu mar verde - cu siguranta o sa aiba parte si de un review candva pe blog, fiindca este prea bun si prea ieftin.


 Produse pentru ingrijirea corpului:



  • Ulei de masaj cu masline din gama Cien - a fost, asa cum i-a zis si numele, un ulei de corp luxuriant, cu un miros care mie mi s-a parut a fi elegant, a intrat in piele destul de usor, mirosul a persistat destul de mult, pielea a ramas foarte fina. Cu siguranta l-as recumpara daca l-as mai gasi prin Lidl.
  • Body mist cu cirese El Divino - am adorat acest produs pana la ultima picatura, l-am consumat in disperare. Cand mai termin din sticlutete frumos mirositoare de acasa, il recumpar.
  • Mostra de parfum Trussardi, varianta de 2 ml, cu pompita, primit din Sephora - mi-a placut cum miroase, posibil sa il achizitionez in varianta full size.
  • Ulei de cocos de la Solaris - miros placut, multifunctional, o sa cumpar in varianta mai mare.


Produse pentru ten:



  • Gel de curatare purifiant cu extract de masline, marca Cien, din Lidl - l-am cumparat cand am vazut extract de masline,gandindu-ma ca va fi bland cu tenul,  totusi, n-am vazut decat acasa partea cu "purifiant" si "deep cleansing". L-am folosit, mai am mai putin de un sfert din el, dar l-am lasat deoparte pentru ca este prea puternic pentru tenul meu, uscandu-l.
  • BB Cream Lioelle Triple the Solution - varianta mini, de 5 ml, prea inchis si cu o acoperire prea mare pentru nevoile tenului meu.
Servetele umede:

  • Servetele intime Softino, marca proprie Lidl - au devenit preferatele mele, nu cred ca o sa le schimb prea curand cu altceva.
  • Servetele intime Caterine, marca proprie Kaufland - ramase prin geanta, bune si ele, dar cele din Lidl parca imi plac mai mult.
  • Servetele umede Amelia, marca proprie Kaufland - de tinut in geanta, bune pentru maini sau pentru sters birosul sau papucii :)
Igiena orala:

  • Apa de gura DentaPlus Mint, marca proprie Kaufland - maine merg sa o recumpr.
  • Apa de gura marca proprie Auchan - luata pe viteza, n-am vazut decat acasa ca avea alcool in ea, nu mi-a placut deloc, avea gust de palinca :))
  • Pasta de dinti Blend-a-med 3D white - gust placut, curata bine, dar mi-a sensibilizat dintii.

Suplimente:



  • Gelatina Capsule 600 mg - luate de pe Iherb.com, 100 de capsule, 3.54 $, ce mai mare concentratie de gelatina, ideale pentru par, unghii, piele si cartilagii. Am vazut rezultate in ceea ce priveste intarirea unghiilor si a firului de par. Si, dupa cum puteti observa pe cutie, scrie "Beauty Capsules" :)

Mostre:  

Voi ce ati terminat luna aceasta?

Kiss Kiss

Share:

15 comentarii

  1. Ma tenteaza si pe mine sa incerc acel bb-cream de la Lioelle dar nu stiu daca merita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa iti comanzi de pe site varianta mini, cum am avut-o eu, costa pana in 10 lei si poti sa iti faci o idee. eu atat pot sa zic, are acoperire medie spre mare si se mentine pe ten.

      Ștergere
  2. Wow, uite, nu m-am gandit niciodata sa pastrez ambalajele sa vad macar de curiozitate cate produse termin intr-o luna!
    De la Yves Rocher iti recomand fluidul pentru stralucirea parului. Este superb! Are un miros care persista iar parul chiar prinde o stralucire superba, naturala!
    La igiena orala trebuie sa fiu as pentru ca am aparat dentar iar igienta trebuie mentinuta cu sfintenie- folosesc Sensodyne Pro Smalt si apa de gura Parodontax. Ce sa fac... dinti sensibili si gingiile la fel!
    Te pup!
    Sa ai parte de o saptamana de vara superba la mare iar restul numai zile racoroase de primavara si toamna (nu de alta dar asa mi-ar placea si mie sa fie vara)! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand tehnica asta, mai ales daca esti hoarder cosmetic, cum e subsemnata :) o sa caut fluidul pentru stralucirea parului, sunt foarte curioasa de rezultatele sale!
      Multumesc mlt pentru urari, la fel si tie :) Kisses!

      Ștergere
  3. Ce harnicuta ai fost! :)
    Faza cu palinca a fost tare, ma tot gandesc cum e sa folosesti apa de gura si sa mirosi a palinca. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de vizita si de comentariu! sa stii ca a fost cam nasoala apa de gura, la inceput ma intreba sotul ce am baut :))

      Ștergere
  4. Pe mine ma tenteaza Lioele BB Cream...insa momentan am doua CC Cream-uri deschise plus vreo 3 fonduri de ten! :D
    Ai fost harnicuta tu! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lory. Eu am acum BB cream-ul mic Waterdrop,pe care il folosesc, si mai am cateva BB/CC in dulap.

      Ștergere
  5. alta care dă pe gât șervețele umede de la Amelia varianta travel - size; să vezi câte vor fi la mine pe mai - iunie, n-am atâtea noutăți pentru mai

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu gelul de dus cu miere acum muuult timp, dar mi.a placut. Sprayul de corp de la el divino il am in varianta cu rodie, dar e perfect pentru zilele calde! Te racoreste si miroase foarte fain! Apropo, tu ai primit parfumul de la ei! :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cred ca mi-ar fi placut cel de rodie si cel cu pepene. De la ei n-am mai primit nimic, urat din partea lor. Tu ai primit? :)

      Ștergere
  7. Nici eu nu m-am înțeles cu crema BB Lioelle, e prea mult pentru tenul meu și nu mă încântă cum arată, indiferent cum l-aș aplica.
    Am fost și eu tentată să cumpăr revista special pentru exfoliantul ăla, dar am avut un feeling că nu e cine știe ce, m-am lecuit de produse din astea no-name de pe la reviste.
    Ai consumat ceva produse, spor în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Miha! revista am cumparat-o mai mult pentru untul de corp cu aroma de ceai verde, dar cred ca nici acela n-o sa ma incante prea tare :))

      Ștergere
  8. Waw ce de produse ai strâns. Ai avut ceva activitate!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere