(P) Cum sa fii protejat online

In momentul in care te-ai horatat sa intri in lumea online, prioritatea numarul 1 este siguranta.




Un site protejat in lumea virtuala este un site care ofera siguranta si incredere vizitatorilor si posibilor clienti, asa ca siguranta online este un aspect demn de luat in considerare.

Nimanui nu i-ar placea ca dupa multa munca si bani investiti intr-un site, sa fie atacat de vre-un hacker din te miri care tara, care ti-a distrus toata afacerea ta numai din simplul motiv ca poate.

Iar pentru persoanele care considera ca nimeni din vreo tara straina nu este interesat de un site mic, tin sa va anunt ca romanii sunt clasati pe locul I la hacker-ing, asa ca sansele de a "sparge" un site sunt si mai mari aici in curtea noastra.

Ca acest scenariu sa nu devina realitate, ai nevoie de protectie website impotriva hacker-ilor, care sa iti ofere urmatoarele beneficii:


  • Real time alerting  - vei primi un mail de fiecare data cand se gaseste un malware sau un punct vulnerabil pe site.
  • Daily scanning- se ofera scanare zilnica pentru 40.000+ de tipuri de malware.
  • Cloud based - rezolvarea problemelor de securitate fara alte investitii, doar cele de baza, fara a mai fi nevoit sa apelezi si la alte resurse banesti.
  • Web scanner solution - scanare online, OWASP Top 10,  Exploitable vs Non-Exploitable Finding Distinction.
  • Malware Scanner Solution - scanare zilnica impotriva malware, cu monitorizare zilnica a "listei negre" de malware de pe Google Safe Browsing List.
  • Up Time Monitoring - monitorizare permanenta in timp real, cu rapoarte zilnice asupra activitatii.
In plus, beneficiezi de remediere vulnerabilitati, devirusare website in cazul in care ai cazut prada hacker-ilor, si inclusiv de remediere a site-ului "spart", dar si de back-up zilnic, pentru o mai mare siguranta pentru tine si clientii tai.

Share:

1 comentarii