Beauty alert: ten impecabil cu Nivea


Pentru ca tenul tău să rămână impecabil, în special vara, atunci când este mai încărcat și expus la razele ultraviolete, NIVEA îţi propune două produse eficiente pe care să le incluzi în rutina ta zilnică.

NOU! NIVEA Cremă de zi BB 5în1 pentru ten predispus la acnee
Având o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5în1 de la NIVEA netezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. Formula care înfrumuseţează şi oferă luminozitate este potrivită pentru tenul cu predispoziţie acneică şi se adaptează uşor nuanţei pielii tale. Preţ recomandat: 22.12 lei, 50 ml.




NOU! NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acnee
Special creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispoziţie acneică, noul demachiant gel de la NIVEA curăţă delicat şi eficient, inclusiv zona ochilor, lăsând tenul mat, fără senzaţie grasă sau impurităţi. Formula anti-bacteriană, cu extract de magnolie se aplică sub jetul de apă, se masează blând şi se clăteşte. Rezultatul: un ten mat, luminos şi curat. Preţ recomandat: 18.92 lei, 200 ml.




Share:

6 comentarii

  1. arata ambele atat de promitator incat nu ma pot decide daca sa cumpar doar unul sau ambele mai ales ca ma inpac foarte bine cu acest brand

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma tenteaza BB Cream-ul.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Bb cream--ul nu as zice ca mi-e prieten dar ma tenteaza tare demachiantul gel :)

    RăspundețiȘtergere