Shopping Haul - Comanda iherb.com #8

Buna fetelor,

Am ajuns si la comanda numerotata cu cifra 8 pe blog. La comanda aceasta am cam avut emotii, fiindca am citit, imediat dupa ce am plasat-o, detalii terifiante pe internet, cum ca ajung comenzile de pe iherb la posta vamala, care este la aprox. 30 de kilometri de orasul meu, are program de 2 ore/zi, 2 zile/saptamana, in intervalul 10-12, si unde se aduna o coada imensa, de ai sanse mari sa nu te incadrezi in cele 2 ore de program. Plus ca unele fete se plangeau ca au fost nevoite sa plateasca si TVA pentru produse.

Comanda am plasat-o pe data de 26 aprilie, si tot pe 26 am si primit mailul de confirmare si de trimitere. Iar pe data de 5 mai, am primit avizul in cutia postala, de la oficiul postal din orasul meu. Niciodata, in cei 2 ani de comenzi iherb, nu a ajuns o comanda atat de repede, de obicei intra in posesia mea in vreo 3-4 saptamani. 10 zile e ceva :)

Acum, sa trecem la produse. Coletelul a venit, ca de obicei, cu pungi cu aer pentru a minimaliza socul, si fiecare produs care prezenta risc de curgere a fost bine sigilat si pus in punga zip-lock, deci toate au ajuns intregi.



Comanda mea a continut 7 produse, a costat 21.64 $, la care s-a adaugat taxa de transport de 3.56$, fiindca coletul nu a avut greutate mare si a avut valoare peste 20$. Pentru a vedea produsele, dati click pe numele lor.



Nu uitati, daca sunteti la prima comanda la Iherb.com si folositi codul meu JJK294 primiti o reducere de 10 dolari daca aveti comanda mai mare de 40 de dolari, sau o reducere de 5 dolari daca aveti comanda mai mica de 40 $.

Voi ce v-ati comandat in ultima vreme de pe iherb.com?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Ahhhh, de cand ma chinui sa dau si eu o comanda pe iherb si toate postarile astea m-au facut sa dau inapoi de fiecare data!
    Am mai facut o comanda in state la un moment dat si a trebuit sa merg la posta vamala (in partea opusa a Bucurestiului) sa stau un secol ( aproximativ o ora jumate) habar n-am din ce motive pentru ca eram doar eu, un om in fata mea si 3 angajati ai postei. Era frig, omu' care era cu vama era cam mistocar (eu imbracata mai ca lumea ca doar fugisem de la birou) si mai eram si in intarziere. Toate asta m-au descurajat atat de tare :(( Vreau si eu produse de pe iherb...

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Am uitat sa iti zic ceva: Sa le folosesti cu placere, sanatoasa si voioasa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Masca cu namol suna bine! Eu inca nu am dat o comanda Iherb. Sa le folosesti cu drag! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. astept si eu o comanda, abia a 5-a :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vaut de foarte multe ori ca recomanzi produsele iHrrb, poate imi voi face si eu curaj si voi plasa comanda.

    RăspundețiȘtergere