Shopping Haul - Comanda Avon C7/2015

Buna fetelor,

Cum am facut, cum n-am facut, am plasat si o comanda in campania 7 la Avon, si am ajuns sa imi iau si eu cate ceva, cu toate ca ar cam trebui sa-mi impun un Project Pan. Recunosc insa ca mama e mai mult de vina pentru comanda asta, ca ea a vrut parfumuri si creme, si cu ocazia asta am descoperit ca Pur Blanca Elegance miroase chiar bine, elegant.

Cam aceasta a fost mica mea comanda:



  • Body Scrub cu ciocolata de la Avon Naturals - pentru ca ciocolata. :) Adevarul este ca in ultima vreme ma simt atrasa de mirosuri ciocolatoase, prajituroase si delicioase, si nu putea sa nu incerc si aceasta minunatie, care miroase tare bine. L-am prins la oferta, am dat 9 lei pe el.
  • Tratament cu acid salicilic 2% de la Clear Skin - 10 lei, luat pe ideea ca are acid salicilic in el, pentru acele zile cand mai apare cate un cos. Greseala mea, recunosc, e ca nu am citit niciun review inainte, fiindca am vazut dupa ce l-am cumparat ca al doilea ingredient este - SUPRIZA - alcool denat, ingredient pe care nu il prea pun pe nicio parte a corpului. Inca nu m-am hotarat daca vreau sa il incerc sau nu.
  • Lotiune nuantatoare Nutra Effects cu SPF 20 - 17 lei, n-am avut neaparata nevoie de ea, in conditiile in care lotiunea cu SPF de la Anew Vitale pe care o folosesc acum cred ca imi mai ajunge pentru vreo 3 luni, dar aveam deja 2 creme din gama Nutra Effects in comanda (ale mamei) si am vrut sa beneficiez de oferta cu parfumul Infinite Moments, care a ajuns la posesoarea cremelor.
  • Spray Parfumat Incandescence - primit gratuit la o comanda de minim 150 lei, cu o crema din gama Nutra Effects. Imi place mult aroma acestui parfum si am de gand sa ma bucur de el in sezonul cald care incepe, cand apele de parfum sunt mult prea intense.
Voi ce ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Sa ne spui cum e crema nuantatoare Nutra Effects...am vazut-o si eu in catalog si chiar ma gandeam sa o cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG!! Body scrub cu miros de ciocolataa?? O sa-mi vina sa ma mananc :)) Trebuie sa mi-l iau si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place foarte mult scrub-ul cu ciocolată, l-am cumpărat recent pentru a doua oară! :D
    În ultima comandă Avon am avut două oje din noua gamă de texturate (care sunt superbe) și o pereche de ochelari de soare. Eu produsele lor pentru ten le ocolesc tocmai pentru că majoritatea sunt pline de alcool denat. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am observat si eu asta, nu in toate produsele, daoar in cele care zic ei ca lupta impotriva cosurilor.

      Ștergere