Review: Ulei reparator pentru par uscat de laYves Rocher

Buna fetelor,

Dupa cum v-am aratat, in rutina mea de ingrijire a parului intra si mastile cu ulei de par, naturale sau din comert. Astazi ne oprim la un ulei reparator pentru par uscat de la Yves Rocher:


Ce spun ei: Formulă fără silicon. Părul este mai suplu. Avantaj : ÃŽmbogăţit în ulei de palmier Babassu reparator ÅŸi ulei de Macadamia nutritiv pentru scalp, acest ulei este un produs de îngrijire excepÈ›ional.

Ce spun eu: Un ulei pentru ingrijirea parului extraordinar de bun. In compozitia sa intra o multime de uleiuri foarte bune pentru repararea parului - ulei de floarea soarelui, ulei de rapita, ulei de ricin, ulei de jojoba, ulei de borago, ulei de babassu, ulei de macadamia. Excluzand parfumul, care este in cantitate mica, toate ingredientele sunt cotate cu BEST sau GOOD, nu contine coloranti sau conservanti, parabeni si silicon.

Produsul vine intr-un ambalaj simplu, inchis la culoare, pentru a proteja ingredientele active din el. Plasticul este destul de moale pentru a fi manevrat usor, iar sistemul de dozare este ideal, putand fi folosit fara a se risipi. 

Uleiul are o culoare placuta aurie si un miros delicios si prajituros, dat de uleiul de macadamia. Eu l-am aplicat pe parul uscat, inainte de spalare, si l-am lasat sa actioneze cateva minute cel putin, depinde de timpul meu liber, iar in zilele libere lasandu-l pe par chiar si careva ore.

Se spala usor si parul nu ramane unsuros sau gras, ci ramane foarte catifelat si hidratat, si frumos mirositor, iar mirosul persiste in par vreo 2 zile.

Pentru o utilizare este nevoie de o cantitate mica de produs, asa ca acest ulei reparator este foarte spornic, mie mi-a ajuns cam jumatate de an. 

Pentru mine a fost un produs HIT si cu siguranta o sa il recumpar candva.

Ingrediente:



Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: in mod normal 38 de lei, dar il gasiti des redus la 27 de lei.

Unde il gasiti: Online, pe www.yves-rocher.ro sau in magazinele lor fizice.

Voi ati incercat acest ulei reparator pentru par uscat de la Yves Rocher? 

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii

  1. interesant! chiar doream sa citesc despre el caci mi-a facut cu ochiul de multe ori. Pe parul uscat ai incercat sa il folosesti pentru varfuri? Fara sa il speli apoi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si acest lucru de cateva ori si nu a ingrasat parul, dar folosit in cantitate mica - cateva picaturi.

      Ștergere
  2. Suna interesant acest ulei! Eu folosesc unul de la Avon si ma declar multumita de el, imi place ca acela se aplica pe parul umed, dupa spalare. Dar o sa-l incerc si pe acesta dupa ce mi se termina cel de la Avon :)

    RăspundețiȘtergere