Review: Masca de par Liabel Spa By Doctor Line cu Keratina si Cocos

Buna fetelor,

La produsele consumate in aprilie va aratam o masca de par, si fiindca ati fost curioase in legatura cu ea, astazi v-o prezint mai pe larg.


Ce spun ei: Ofera parului stralucire si catifelare datorita actiunii uleiului de cocos.

Ce spun  eu: Masca aceasta am primit-o intr-o "Goodie bag" din Italia, eu fiind dornica de muuulte produse pentru par cu ulei de cocos in compozitie. Initial, cand am vazut pretul pe ea - 1euro pentru 500 de ml, am fost oarecum sceptica, dar se pare ca prima impresie a fos gresita.

I-am dat o sansa totusi, si bine am facut. Masca are o textura usoara, aerata si o culoare alba laptoasa, care ma duce cu gandul la masca de la Kallos, sau cel putin la amintirea acelei masti, ca nu am mai folosit-o de mult tare.


Mirosul este unul delicat, se simte putin cocos in aroma sa, dar nu este un miros puternic. Ca de obicei, am aplicat masca dupa 2 sapmonari si o tura de balsam, pe parul umed, stors de apa, de la urechi in jos. Avand o textura foarte usoara, a fost o masca de par foarte spornica, cantitatea din poza fiind de ajuns pentru o aplicare. Am lasat-o pe par cateva minute, depinde de timpul meu, dar niciodata nu mai mult de 5 minute, din lipsa de timp. Am folosit-o la fiecare spalare, cam de 2-3 ori pe saptamana, depinde de toanele parului meu.  

In urma utilizarii acestei masti, parul a ramas usor de descalcit, buclele mai evidente parca, iar parul a avut un aspect hidratat si ingrijit. Borcanul acesta m-a tinut aproape jumatate de an, l-am folosit cu multa placere, nu a incarcat parul, nu s-a ingrasat mai repede decat de obicei. Singurul meu regret in legatura cu aceasta masca este ca nu este disponibila la noi in tara, dar daca aveti rude/cunoscuti in Italia, vi-l recomand cu drag.

Ingrediente:


Cantitate: 500 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret : 1 euro.

Unde se gaseste: Italia.

Voi ati incercat aceasta masca? Ce masca de par folositi acum?

Kiss Kiss

Share:

4 comentarii