Review - Lotiune pentru maini si corp Queen Helene cu unt de cacao

Buna fetelor,

Dupa ce am terminat o crema de genul, am comandat-o si pe a doua, am primit-o si am inceput sa o folosesc, a venit timpul sa va prezint una dintre cele mai bune creme de maini incerate pana acum.


Ce spun ei: Hidratare intensa pentru piele extrem de uscata. Aceasta lotiune luxurioasa, non-grasa, combina untul de cacao si laolina pura pentru a hidrata pielea, calmeaza discomfortul si protejeaza pielea impotriva uscarii cauzate de vant si soare.

Ce spun eu: Teoretic, aceasta este o lotiune pentru maini si corp, dar eu am preferat sa o folosesc exclusiv pentru maini. Dupa cum m-am mai plans pe unde am apucat si la cine m-a ascultat/citit, locuiesc si lucrez intr-o zona cu apa foarte dura. Asta + treburile domestice (spalat de vase si folosirea de substante iritante pentru curatenie) imi usuca mainile intr-un fel anume, de uneori mi-e groaza mie de aspectul mainilor mele. Din aceasta cauza, am cautat o crema pentru a o folosi mai mult la serviciu, de la care am avut anumite pretentii: sa intre super rapid in piele, sa nu lase mainile unsuroase, fiindca documentele si tastatura laptopului nu au nevoie de crema :), sa hidrateze mainile in profunzime si sa miroase frumos, sa nu strambe lumea din nas cand o folosesc. Toate aceste aspecte s-au reunit intr-un singur produs - lotiunea cu unt de cacao de la Queen Helene, firma aparuta in 1930, despre care multa lume are de zis numai de bine.

Are o textura super light, exact de lotiune, este lichida, se dozeaza perfect. Culoarea este crem-untoasa, iar mirosul.... nici nu stiu de unde sa incep. Miroase discret, super delicios, a prajiturele ciocolatoase, si mirosul persista o perioada buna de timp. Crema intra instant in piele, nu lasa o pelicula grasa la nivelul mainilor, mainile nu raman unsuroase sau lipicioase. Nivelul de hdratare este ridicat, si este potrivita, asa cum scrie pe ea, pentru piele foarte uscata.


Am folosit-o si pe pielea foarte uscata, crapata, cu taieturi, zgarieturi & co., fara a simti niciun discomfort, ba chair am vazut o ameliorare in cazul mancarimilor provocate de catre pielea crapata.

Crema este foarte spornica, cu o cantitate destul de mica reusesc sa hidratez perfect mainile. Inca un aspect foarte placut a fost ambalajul - in primul rand transparent - vedeam mereu cantitatea ramasa de produs, in al doilea rand foarte practic - puteam sa asez tubul pe capac si sa dozez cantitatea necesara de produs, fara a face risipa, si dupa cum ati vazut in produsele consumate de luna trecuta, crema nu a ramas pe peretii ambalajului, deci am folosit-o in proportie de 99%, ceea ce rar vezi la o crema.

Deja consum cu drag si spor din cea de a doua crema si incep sa ma panichez ca se termina si neaparat mai trebuie sa dau o comanda pe iherb.com, ca la noi nu se gaseste o asa minunatie la asa un pret. In plus, nu este testata pe animale.

Ingrediente:Aqua (water), paraffinum liquidum (mineral oil), stearic acid, glyceryl stearate, sodium lauryl sulfate, propylene glycol, theobroma cacao (cocoa) seed butter, stearyl alcohol, disodium EDTA, lanolin, methylparaben, benzyl benzoate, coumarin, fragrance (parfum), yellow 5 (Cl 19140), yellow 6 (Cl 15985), red 40 (Cl 16035), red 33 (Cl 17200).

Cantitate: 57 g.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 0.90$ - mai putin de 4 lei.

Unde se gaseste: pe iherb.com, aici, alaturi de alte lucruri interesante de la Queen Helene.

Voi ati incercat aceasta crema?

Kiss Kiss.


Share:

12 comentarii

  1. eu recunosc ca as folosi-o mai mult pe corp :). suna foarte bine :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat-o, însă sună chiar bine. Dar acum vânez crema nouă de la Nivea să văd când apare pe la mine prin orăşel :)) ♥


    beau-typhoon.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam review-ul si tot ce am citit ma face sa mi-o doresc si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur ca e placuta, eu sunt mare iubitoare de unt de cacao, mai ales sa fie nedezodorizat si sa miroasa divin :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O am si eu, tot datorita recenziilor tale dar din pacate nu m-am bucurat de ea ca am vrut sa fiu darnica si i-am dat-o sotului :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna foarte bine! De cand caut o crema buna de maini si parca nu gasesc una care sa-mi placa :)

    RăspundețiȘtergere