(P) Pentru orice nasuc....

Pentru orice nasuc, oricat de mic ar fi, exista solutii pentru o respiratie corecta si fara probleme. In momentul in care o tanara femeie are primul copil, incep grijile pentru starea de sanatate a bebelusului. Si prima si cea mai mare grija este respiratia. Pentru o respiratie corecta, nasul trebuie sa fie curat, si cel mai bun instrument cu care puteti sa curatati nasul copiilor este un aspirator nazal.

Respiratia poate sa fie ingreunata de raceala sau de alergii. Oricare ar fi cauza, trebuie cautata o cale de a elibera caile respiratorii, tinandu-se cont de faptul ca un nas infundat provoaca neplaceri, stari de discomfort, sau chair probleme in ceea ce priveste alimentatia, somnul si odihna bebelusului.

Aspiratorul nazal reprezinta un aparat neinvaziv, care functioneaza pe baza de baterii interne,care se pot reincarca, timpul de reincarcare fiind de 4 ore. Acest aparat curata nasul bebelusului, aspirand mucozitatile, evitand astfel riscurile de otita sau de senzatie de voma, cand mucozitatile ajung in gat.

Avand dimensiuni relativ reduse si un design ergonomic, poate fi utilizat si transportat cu usurinta. Modul de utilizare este foarte simplu, se imtroduce in nara bebelusului capatul de silicon, se apasa butonul si se tine copilul linistit cat timp aparatul functioneaza. Utilizarea acestui aparat este nedureroasa si silentioasa, iar noile modele de aspiratoare nazale au incluse chiar melodii care canta in timpul utilizarii, pentru a linisti bebelusul.



Ventuza care se introduce in nasucul bebelusului se poate indeparta cu usurinta si se poate steriliza in apa clocotita, pentru a asigura de fiecare data o utilizare. Puterea de aspirare nu este mare, ceea ce este un avantaj pentru mucoasa delicata a copilului, dar reuseste, in acelasi timp, sa extraga mucusul care se afla pozitionat mai adanc in nas. In cazul in care secretia nazala nu este lichida, aceasta trebuie inmuiata cu ajutorul serului fiziologic sau a unui spray cu apa de mare, pentru a nu cauza rani.

Produsul se livreaza cu manual de utilizare, in termen de 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazul in care nu sunteti multumit de produsul comandat, acesta se poate returna fara probleme, completand formularul de returnare a produsului.

Share:

1 comentarii

  1. buna! acum am citit despre aspiratorul asta, l-ai folosit? sti daca este bun intr-adevar? cum se numeste si de unde se poate comanda?

    RăspundețiȘtergere