(P) Cauti un job nou?

Ai terminat o facultate, ai facut poate si un master. Si acum ce urmeaza? Sa-ti cauti un  un loc de munca, desigur, daca pana acum nu l-ai gasit. Fie ca esti in cautare de joburi Bucuresti sau in provincie, la Artjob  gasesti ce ai nevoie.

Daca inca nu ai raspunsul la intrebarea "Ce o sa te faci cand vei creste mare",  cu o simpla cautare pe Google afli care sunt cele mai cautate joburi pe piata muncii in 2015.

Afli astfel ca cele mai bine platite locuri de munca sunt cele din domeniul economic, atat pe plan national, cat si pe plan international, acestea fiind cele mai cautate locuri de munca din momentul de fata, iar din aceasta cauza, standardele angajatorilor cresc de la an la an, cautandu-se, pe langa studii, cunostinte si calificari in acel domeniu, si dorinta candidatului de a se implica activ in dezvoltarea afacerii.

Artjob te ajuta sa iti gasesti jobul mult visat, in orice domeniu vrei sa activezi. Situl este usor de navigat si simplu de folosit.



In primul rand, trebuie sa iti faci un cont, pentru a beneficia de serviciile acestui site. Contul se face rapid, accesand butonul Candidati din dreapta meniului.
Apoi dand click pe Inregistrare Candidat:


 Dupa ce ai completat toate datele si ti-ai confirmat contul, ai acces la toate joburile oferite de angajatori. Daca ai nevoie, site-ul iti vine in ajutor cu detalii importante despre cum sa realizezi un CV atragator si bine structurat, cum sa te pregatesti pentru un interviu, sau cum sa faci fata micilor probleme care pot aparea la locul de munca.


In plus, pe pagina de Facebook a companiei Artjob - https://www.facebook.com/aptjob.ro?fref=ts are loc un concurs foarte motivant, unde poti castiga o tableta, prin simpla completare a unui CV pe site in perioada 4-27 mai. Castigatorul va fi selectat prin random, deci oricine are sansa sa castige.

Dupa ce ai finalizat si cu CV-ul si ai intrat in cursa penru tableta, revii pe site si cauti propriu-zis un loc de munca. Poti alege intre un Internship(practica), un job part-time sau un job full-tine, poti cauta un cuvant cheie si poti selecta localitatea in care cauti un loc de munca.

In momentul in care ai gasit ceva interesant, citesti detalii despre companie, descrierea jobului, cerintele si responsabilitatile angajatului, precum si despre candidatul ideal. Si daca te regasesti in acele aspecte, cu un singur click poti aplica la job. E atat de simplu.

Share:

1 comentarii