(P) Cadoul ideal de ziua barbatului

Ziua de 5 mai a devenit oficial Ziua barbatului. Si daca de 8 Martie barbatii alearga sa cumpere cadouri femeilor, astazi este ranndul femeilor sa alerge dupa cadouri.Daca aveti un impatimit al pescuitului, caruia ii face placere "sa dea la peste", un prostovol devine cadoul ideal.


Fiecare femeie cunoaste, desigur, un pescar inrait, amator sau profesional. Un bunic, un tata, un unchi, un nepot, un var, un sot, un fiu, un vecin, un coleg, un prieten, un cunoscut. Cel care urmareste prognoza meteo in fiecare zi, care stie preturile produselor de pescuit mai ceva decat cunosc femeile ofertele de reducere la cosmetice, cel care are mereu prin buzunare un carlig, un fir de ata de pescuit, sau poate o cutie cu nada. Care se trezeste cu noaptea in cap pentru a fi primul la locul de pescuit, care e in stare sa stea cu undita in mana o zi intreaga, de dimineata pana in seara, chiar daca nu vine acasa cu nicio captura, ci doar pentru relaxare.

Pentru acest pescar exista Romnets. Aici gasiti orice, de la prostovol si navod, la plase de pescuit din nailon sau multifilament, accesorii plase pescuit si produse pentru reconditionarea plaselor. Toate produsele sunt importate in mod brut din Japonia, de pe cea mai mare companie de profil din lume, garantand o calitate premium.









Pe site gasiti solutii personalizate pentru orice plan sau idee, produse de calitate, flexibilitate, fiabilitate, originalitate, promtitudine, care vin la pachet cu etica, integritate si bun simt.

O colaborare directa cu Romnets va aduce beneficii de fiecare data: costuri mai mici pe termen mediu si lung, calitate premium cu produse importate direct din Japonia, confectionare 100% manuala, fara erori de calcul sau de dimensiune, sustinerea economiei nationale prin utilizarea accesoriilor din Romania, protejarea mediului inconjurator prin utilizarea plaselor conforme cu regurile si legile in vigoare, livrarea promta din stoc, toate aceste aspecte insumand venituri mai mari pentru cumparatori.

In plus, livrarea se poate face prin 2 metode - Posta Romana, livrare gratuita pe intreg teritoriul Romaniei, sau prin curierat rapid, livrarea efectuandu-se in 24-48 de ore, iae modalitatile de plata sunt multiple - ramburs, transfer bancar, ordin de plata, sau avans prin facutura proforma.


Share:

2 comentarii