(P) Blogspot.co.ro plateste?

Raspunsul meu este categoric da! Pe blog ati vazut in ultima vreme ca apar articole cotate cu (P). Unele dintre ele sunt teme de pe blogspot.co.ro, sau mai bine zis articole platite.

Cu acest site este foarte usor: iti faci un cont - este foarte simplu de facut, doar completezi cu datele tale, confirmi contul, iti faci un cont de paypal sau te folosesti de contul bancar si incepi sa faci bani din articole.


Dupa ce ai facut acest pas si ai facut un cont, ai posibilitatea de a scrie articole pe diferite teme, site-uri, produse si servicii si sa fii platit pentru aceste articole.

Cat costa un articol, poate va intrebati? Din cate am vazut eu pana acum, intre 1 si 20 de euro pe articol, depinde de rank-ul pe care il are blogul vostru.

Eu am ales sa mi se vireze banii in contul meu de paypal, si virarea banilor s-a facut in ultima zi a lunii, in fiecare luna cand am postat advertoriale.

Dupa cum vedeti, pe site apar oportunitatile disponibile. Cele la care va incadrati sa participati apar scrise cu culoarea verde sau galben, cele pe care le rezerveti sunt trecute cu albastru, iar cele rosii sunt indisponibile. Dati click pe cele cu verde si veti gasi detalii despre articole - numele clientului, oferta de pret pentru articol, minimul de cuvinte pentru advertorial, numarul de postari maxime pe care clientul le vrea pentru acea tema, data cand tema expira si descrierea temei, cu linkurile si detaliile aferente. Daca v-ati hotarat sa scrieti despre aceasta tema, dati click pe Reserve this oportunity, scrieti postarea, si apoi reveniti pe site si completati numele si linkul postarii. Articolul va fi trimis pentru analizare, si in momenul in care postarea va fi aprobata, veti primi un mail care va anunta acest lucru. De asemenea, la sfarsitul lunii, dupa ce vi se vireaza banii, veti primi un mail care va confirma acest lucru.


Temele sunt usoare si simplu de facut, deci nu va ramane decat sa va puneti pe scris articole!

Share:

5 comentarii

  1. Şi eu sunt pe acest site, mi se pare ceva super ok pentru câţiva bănuţi în plus :D

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma intrebam ce este cu articolele acelea pe blogul tau si atat de frecvent postate. Interesanta platforma, pacat ca sumele sunt atat de mici incat eu le consider bataie de joc.

    RăspundețiȘtergere
  3. adevarul e ca banutii sunt cam putini. eu tot am 2 euro pe care nu i-am mai vazut in contul de paypal...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt seriosi dar mi se pare ca platesc cam putin.

    RăspundețiȘtergere