La ce mai viseaza Claudia #71- Cadou de 1 iunie?!

Buna fetelor,

Nu mai sunt eu copil, dar de fiecare data cand se apropie 1 iunie eu astept cadouri. Si nu orice fel de cadouri, ci cadouri care sa ma duca cu gandul la copilarie, la copilul din mine. Si anul acesta visez la leagane.

Stiti expresia "copil de beton"? Este acel copil crescut la bloc, in oras, nu la casa, care nu poate sa se bucure de libertatea jocului in natura, in curte. Sau cel putin asa vad eu explicatia. Pai cam asa am fost si eu crescuta, o mare perioada a copilariei. Imediat dupa epoca comunista, am facut parte din generatia cu cheia la gat, copii ramasi singuri acasa in timp ce parintii lucrau zi - lumina. Asta in timpul anului scolar. In timpul vacantei de vara, pe care o asteptam cu nerabdare, plecam la tara la bunici, la vreo 20 de kilometri de casa. Si cea mai mare placere era sa ma dau in leagan. Aveam un leagan facut de bunicul meu, din franghie. Unul al meu si unul al fratelui meu, agatate ambele pe acelasi mar. Simple, din franghie si cu o scandurica pe care sa stam, si cea mai mare placere a noastra la varsta aceea era sa ne dam huta toata ziua, cantand "Fram, ursul polar".Ce amintiri!



Acum vremurile se schimba si copiii descarca aplicatii pe smartphone-uri, in care trebuie sa impinga leaganele cat mai tare. Si ma doare sufletul cand vad asa ceva. Viitorilor mei copii le voi cumpara jucarii adevarate, jocuri, leagane si tot tacamul, sperand ca isi vor aduce si ei aminte cu placere de copilarie si de jocurile specifice.


Toyz ofera leagane pentru orice varsta a copilului, colorate, rezistente, din materiale sigure, care sa ofere siguranta si protectie pentru copii. Si zic copii, deoarece au si leagane pentru 2 sau 3 copii, in functie de cati copii aveti acasa. :)



 Voi ati avut sansa de a va bucura de leagane cand erati copii?

Kiss Kiss



Share:

2 comentarii

  1. Eu am avut leagane precum cele din prima imagine! Cu sfoara si o placuta de lemn, atarnand de un pom! Ma cuprinde nostalgia cand ma gandesc...Revad locul (care acum nu mai e, sunt blocuri construite in urma demolarii!), pomii, gradina, bunicii!

    Dia mea a avut un leagan asemanator cu acesta:
    http://www.toyz.ro/leagane/kbt/leagan-growing-pp10-rosu-galben-albastru/

    Pup, draga Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca e tare dureros sa vezi locurile in care ai crescut demolate! Kisses!

      Ștergere