Cartea de pe noptiera #6 - Daca as ramane - Gayle Forman

Buna fetelor,

Daca ar fi sa descriu aceasta carte intr-un singur cuvant, nu cred ca as reusi. Dar primele cuvinte care imi vin in minte ar fi: tulburatoare, dureroasa, emotionanta.

"Cum ar fi daca as ramane? Nu sunt sigura ca aceasta este o lume careia ii mai apartin".



Mia Hall incepe ceea ce pare a fi o zi normala din viata unei adolescente de 17 ani, pasionata de violoncel, indragostita de Adam, cantaret intr-o trupa de rock. Alaturi de fratele sau mai mic, Teddy, si de parintii ei, porneste intr-o excursie cu masina, dar un accident rutier ii provoaca moartea familiei si pe ea o baga in coma.

Povestea este spusa din puctul de vedere a Miei, care, in coma, traieste ceea ce pare a fi out of body experience, si isi aminteste detaliile importante din viata ei, a familiei, a prietenei ei cele mai bune, Kim, a relatiei ei cu Adam. In tot acest timp, realizand durerea prin care tocmai a trecut, incepe sa se intrebe daca merita sa ramana in viata, fara familia ei, cu sufletul pustiit.

Daca vreti sa aflati ce a horatat Mia, va invit sa cititi cartea, pe care o gasiti aici cu transport gratuit si 50% reducere.

Va invit si pe la celelalte fete:

Gabi - http://paginidezisinoapte.ro

Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

3 comentarii

  1. pare interesanta! nu cred ca am mai citit ceva cu acest subiect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am aflat ca are si partea a doua,Where she went! sper sa o apuc sa o citesc!

      Ștergere
  2. E pe lista!! Imi pare chiar interesanta, desi povestea pare trista si emotionanta, cum spui si tu!
    Un sfat daca imi permiti si daca este de acord: atunci cand pui un link in articol, il poti face sa se deschida o alta pagina, pentru a nu iesi de pe pagina ta? Ca trebuie sa dau mereu next... Ce spui?:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere