Talpile mele si Scholl Velvet Smooth

Buna fetelor,

Va anuntam in urma cu ceva timp ca am inceput sa testez pila electrica pentru talpi de la Scholl, Velvet Smooth, cu cristale de diamant. Am testat, am vazut, am analizat, iar acum va prezint si voua concluziile mele.


Pila vine intr-o tipla si are inclusa bateriile, rola de exfoliere si un capac protector. La prima utilizare se detaseaza partea inferioara, se elimina banda de protectie a bateriei, se pune totul la loc si se incearca cu incredere.


 Capatul rotativ al pilei are microcristale de diamant, usor abrazive, care exfoliaza delicat si elimina eficient pielea ingrosata de pe talpi.


Aparatul se activeaza prin rotirea benzii de culoare gri de la punctul 0 la 1. Capul rotativ se poate scoate pentru spalare sau inlocuire, apasand pe butonul albastru lateral.


Acum ca v-am prezentat jucaria, sa trecem la partea practica a acestui review. Dupa ce m-am informat asupra aparatului, m-am dus in baie, am facut un dus si am vrut sa il pun in functiune, sa vedem ce poate face. Chiar daca am un ritual bine stabilit pentru talpi - exfoliere mecanica cu ajutorul cremelor exfoliante si a pilei clasice, urmate de hidratare, rezultatele folosirii acestei pila s-au vazut de la prima utilizare.

 Ca metoda de siguranta, daca apasati prea tare pila pe talpi, aparatul se va opri.De asemenea, are si un capac transparent, care protejeaza capul rotativ. Inca un aspect pozitiv este zgomotul redus pe care il face in timpul utilizarii, deci se poate folosi si noaptea tarziu, fara frica de a trezi vecinii.

Pila este relativ usoara, iar manerul are o forma ergonomica,ceea ce face sa nu alunece din mana.

Am pornit aparatul si am trecut usor pila peste partile ingrosate ale talpilor. Imediat am inceput sa vad cum se elimina pielea moarta de pe talpi, sub forma de praf alb :) Procedeul in sine nu este deloc dureros, nici nu simti ca folosesti acest aparat, simti mai degraba un masaj fin la nivelul talpilor. Nu mi-a provocat rani sau neplaceri la nivelul talpilor. Alt avantaj este faptul ca ajungi cu ea pe locurile mai greu accesibile de pe talpi, chiar si fara a avea abilitati de contorsionist.


Acesta este acel praf alb - format desigur din celulele moarte exfoliate de pe talpi.




Capul rotativ al aparatului se curata foarte usor - se scoate din aparat apasand butonul albastru lateral, se trece prin jet de apa, se usuca si se pune inapoi in aparat.


Dupa utilizarea pilei electrice, am folosit gelul emolient, care a restabilit nivelul de hidratare la nivelul pielii.

De cand am primit aceasta pila electrica, am folosit-o cam  de 2 ori pe saptamana, iar capul rotativ nu da semne de oboseala. Oricum, cand se va apropia acel moment, stiu ca se poate inlocui cu un alt cap rotativ, disponibil in magazine.

Pila lectrica Scholl Velvet Smooth a fost pentru mine un accesoriu important in mentinerea talpilor in forma maxima si de a le pregati pentru sezonul sandalelor.

Voi ati incercat aceasta pila electrica de la Scholl?

Kiss Kiss.

Share:

1 comentarii