Shopping Haul - Comanda Iherb #7

Buna fetelor,

In ultima vreme se pare ca e luna si comanda pe Iherb. Sa va mai zic ca deja am o gramada de produse in cos, iar dupa Paste urmeaza clar inca o comanda?

Comanda aceasta a intrat in posesia mea ieri, si am fost extrem de happy:


* Cocoa Butter The Yellow Stick - 1.79 $, 100% unt de cacao, un miros demential, de iti vine sa il mananci. Recunosc, am si gustat putin din el :))
* Queen Helene Cocoa Butter Hand + Body Lotion - 0.90$, a doua crema de felul acesta, prima e pe sfarsite si deja ma apuca disperarea. Daca dintre mii de creme de maini, eu recumpar una, e un semn bun, nu?
* 21St Century Herbal Clear Natural Deodorant - 2.34$, am vrut un deodorant fara alcool, aluminiu, dar cu extracte naturale care sa imi hidrateze pielea axilei.
* California Gold Nutrition Curcumin C3 Complex - 1$, din categoria trials, un antioxidant puternic, care intareste sistemul imunitar.

Nu uitati, daca sunteti la prima comanda la Iherb.com si folositi codul meu JJK294 primiti o reducere de 10 dolari daca aveti comanda mai mare de 40 de dolari, sau o reducere de 5 dolari daca aveti comanda mai mica de 40 $.

Voi ce v-ati comandat in ultima vreme de pe iherb.com?


Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Vreau si eu sa dau o comanda! Am nevoie de o prima de paste urgent :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm, ce de inspiratie pentru wishlist aici! Imi place... tot! :D
    Sa le folosesti sanatoasa si voioasa, draga Claudia!
    Pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mult mi-ar placea untul de cacao. Am si eu o crema de la Body Shop cu unt dar nu prea imi place fiindca dupa o vreme e oribil mirosul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de la The Body Shop n-am incercat nimic, dar pot sa iti spun ca am mai incercat produse de la Cococare si au fost exceptionale, de la inceput la sfarsit!

      Ștergere
  4. stickul si deodorantul m-ar tena si pe mine..dar mi-e teama sa ma aventurez din nou in cautarea unui deo mai natural..ca am avut prea mule esecuri.. deoarece transpir tare rau..sa ne spui cum se comporta acesta in conditii de caldura si efort maxim..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca maine il bag i teste, mai ales ca se anunta a fi o zi incarcata! s eu sunt curioasa sa vad cum se cmporta!

      Ștergere
  5. Sa ne spui si nou cum e stickul cu unt de cacao si mai ales deodorantul...daca reactioneaza bine in conditii de stres ;)

    RăspundețiȘtergere