Review: Scrub facial cu ovaz si miere Queen Helene

Buna fetelor,

Va povesteam ca am achizitionat de pe iherb.com un scrub facial, iar astazi, dupa o perioada de testare, este timpul sa il discutam mai in detaliu.


Ce spun ei: Actiunea exfolianta extradelicata elimina impuritatile, curata porii si inlatura celulele moarte de la nivelul pielii. Mierea ajuta la rehidratarea tenului. Pielea va arata fresh si sanatoasa si se va simti fina si catifelata.

Ce spun eu: Produsul vine intr-un recipient de tip squeeze, destul de maricel, care se depoziteaza pe capac, fapt care ajuta mult la dozarea usoara a produsului. Modul de dozare este simplu, iar gaura prin care iese produsul ideala, cat sa nu ma chinui cand vreau sa il folosesc. O simpla strangere a ambalajului dozeaza cantitatea perfecta de produs.


Scrubul are un miros placut, delicat, cu o tenta usoara de miere, dar mirosul dispare odata cu clatirea produsului de pe ten. Este usor de aplicat si de intins pe piele, si se clateste la fel de usor, cu apa calduta.

Ca sa ii incerc la maxim eficienta, l-am incercat dupa episodul urat de dermatita, cand pur si simplu tenul meu se descuama intr-un stil, de ziceai ca sunt o soparla care naparleste. Scrubul este delicat cu pielea, nu o zgarie, dar in acelasi timp exfoliaza PERFECT, indepartand cu succes ORICE celula moarta de la nivelul pielii. Porii sunt mai curati, pielea este mai stralucitoare si catifelata, acest produs chair face ce promite. Dupa ce il clatesti de pe fata simti ca parca iti dezvaluie o noua piele, cu care poti concura cu cea a bebelusilor.


Produsul este foarte spornic, cantitatea pe care o vedeti pe degetele mele ajungandu-mi pe toata fata si pe gat.

Este un scrub facial care nu mi-a provocat nicio neplacere, tenul nu a ramas rosu dupa utilizare, nu mi-a lasat senzatie de ten uscat sau care "tine". L-am folosit cam de 2 ori pe saptamana si tenul meu s-a inteles de minune cu el. La aceasta cantitate, presimt ca o sa stea in baia mea cel putin 4-5 luni.

Cantitatea este destul de mare, si pretul pentru aceasta cantitate si pentru aceasta calitate, extrem de mic. Inchipuiti-va ca in mod normal obisnuiesc sa dau undeva la vreo 10-15 lei pentru 50 sau 75 de ml de exfoliant facial, deci acest produs este un chilipir curat :)

Cred ca acest brand m-a cam fidelizat, asa ca nu e de mirare sa vedeti de acum doar acest produs printre produsele achizitionate.

In plus, nu contine ingrediente de origine animala si nici nu a fost testat pe animale.

Ingrediente: Water (aqua), juglans regia (walnut) shell powder, sodium lauryl sulfate, stearic acid, avena sativa (oat) kernel meal, honey, glyceryl stearate, stearyl alcohol, glycerin, kaolin, cocamidopropyl betaine, isopropyl myristate, dimethicone, triethanolamine, fragrance (parfum) carbomer, propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, phenoxyethanol.

Cantitate: 170 g.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Unde se gaseste: pe iherb.com, aici.

Voi ati incercat acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. de cand ma tenteaza si pe mine produsul acesta, ma tot uit sa il iau..sa nu dar anul acesta inca nu am comandat nimic de la ei :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am auzit multe lucruri bune despre produsele Queen Helene. Nu le-am încercat încă dar trebuie să recunosc că acest exfoliant mă tentează. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am inceput sa imi fac wishlist cu produsele lor. au si masti de fata grozave!

      Ștergere
  3. Hmm... sa sporim wishlist-ul pentru iHerb!! Chiar suna bine! Cand oare voi reusi eu sa-mi iau tot ceea ce am notat in timp?! Poate castig la Loto si rezolv, pe toate le iau, iau si pentru toate fetele din blogosfera! :D

    Multumesc pentru review, draga mea! Pup, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa e si la mine, cred ca numai daca as castiga la loto as putea sa iau tot ce am in wishlist :)

      Ștergere
  4. Hunii..next time...imi iau si eu cu siguranta scrubb-ul asta. Nu de alta dar la scrubb-uri inca nu am stocuri ;)

    RăspundețiȘtergere