(P) Traduceri italiana cu Academia de Traduceri

Saizeci si doua de milione de persoane vorbesc limba italiana. Daca tu nu esti unul dintre ele, si ai nevoie de traduceri rapide si corecte, apelezi cu incredere la traduceri italiana Academia de Traduceri.

www.academiadetraduceri.ro , o echipa de traducatori specializati, fondata in 2005, este singura companie de traduceri din Romania care ofera servicii complete in toate limbile straine, inclusiv traduceri dintr-o limba straina in alta. Academia de traduceri ofera servicii de traducerispecializate, traduceri legalizate, traduceri autorizate si traduceri website-uri, precum si interpretariat, legalizare si supralegalizare.





Departamentul de traducatori de limba italiana, cu peste 300 de traducatori nativi si autorizati, ofera servicii in mai toate domeniile de activitate:traduceri tehnice, medicale, juridice, economice si financiare, marketing si PR, efectuate de interpreti si traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, u o experienta de peste 10 ani.


Se pot traduce inclusiv texte scrise de mana, tabele, scheme, imagini needitabile, cu ajutorul echipei de IT, care fac posibila convertirea acestor documente si traducerea lor intr-un format usor de utilizat ulterior.

De asemenea, se pot traduce si documente precum acte auto, diplome, documente necesare la birouri notariale, la primarii, pentru permise de sedere sau de conducere, precum si conferinte, seminarii, prezentari si diferite evenimente sau intalniri de afaceri. In plus, beneficiati de traduceri din italiana in mai mult de 40 de limbi straine.

Comenzile se preiau din orice oras al tarii si din orice tara a lumii, si se arigura o livrare rapida, atat prin curier national, cat si prin cel international.

Serviciile de traducere sunt accesibile si se stabilesc in functie de anumite criterii, printre care si volumul mare de traduceri, caz in care se face o oferta speciala de pret. In pretul traducerilor, primiti si servicii incluse: Call Center disponibil 24/7, livrare gratuita pentru companii sau comenzi mari, consultanta gratuita privind autorizarea si legalizarea si multe altele.

Calitatea serviciilor este certificata ISO si aveti parte de garantia confidentialitatii contractului.



De peste 10 ani, Academia de traduceri asigura un raport corect calitate-pret, un proces de lucru eficient, si multumita acestor aspecte, numara peste 5000 de clienti multumiti, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Si pentru a mentine cleintii satisfacuti, dupa utilizarea oricarui serviciu din cadrul Academiei de Traduceri se poate lasa un Feed-back, cu ajutorul unui chestionar.

Share:

0 comentarii