(P) De ce sa alegi munca temporara?

In ziua de astazi, munca temporara este la mare cautare, in majoritatea domeniilor, de la IT, la constructii, la agricultura, sau de ce nu, in entertainment, iar salarizarea de la Apt.ro nu face exceptie de la aceasta regula. Aceasta nisa exista datorita nevoii angajatorilor de flexibilitate si de rezultate sigure din partea angajatilor. Din acest punct de vedere, externalizarea activitatilor punctuale reprezinta un risc minim pentru angajator, deoarece acesta detine coontrolul asupra proceselor si transparentei costurilor, beneficiind de toate operatiunile de recrutare, training si payroll.



A nu se confunda un angajat temporar cu un "zilier" - in majoritatea cazurilor, persoana fara o multitudine de cunostinte,care isi face treaba(calitativ sau nu), primeste banul si pleaca. Un angajat temporar este acea persoana la care apelezi in caz de nevoie. Fie ca ai nevoie de finalizarea unei activitati ce nu reprezinta o prioritate in cadrul firnei - un exemplu in acest caz ar putea fi datarea unor documente, sau ai o situatie urgenta, neprevazuta, care nu suporta amanare, in majoritatea cazurilor personalul companiei nu dispune de resursele, timpul sau expertiza necesare. In acest caz apelezi cu incredere la angajatul temporar, care reprezinta o reactie rapida, care stie sa ajute compania intr-un anumit domeniu, care vine, incarcat cu un bagaj foarte mare de informatii, isi face treaba cu precizie, acumuleaza noi competente, transferabile de la un job la urmatorul, exact calitatile cerute pe piata muncii din prezent.



Pe langa acest aspect, accesand joburi Artjob.ro, aflam ca munca temporara are o multime de beneficii: costuri transparente, account manager dedicat, scalabilitate si platforma HR. Payroll-ul este de asemenea foarte atragator, oferind acuratete, confidentialitate si capacitate rapida de procesare, prin solutii complete si flexibile de administrare personal. Cu un responsabil de cont, colaborarea devine eficienta, iar procesele decizionale riguroase, de aici rezultand costuri transparente, informatii cheie in timp util, pontaj online si raportare complexa.

Cresterea numarului de angajati temporari pe piata muncii duce implicit la cresterea si stabilizarea economiei. Din ce in ce mai multi tineri aleg aceasta varianta de munca, oferind astfel antreprenorilor incredere in acest tip de angajati temporari, oferind posibilitatea transformarii acestor servicii temporare in servicii permanente.

Share:

2 comentarii