Magic Led pentru nopti linistite

Buna fetelor,

Astazi am trait povesti de groaza. La propriu. Si am ajuns la concluzia ca cine n-are tuburi led de calitate sa-si cumpere, ca sa ramana cu mintile intregi cu cu inima sanatoasa.

Ma duc eu in seara asta in baie, dupa o zi lunga, pe ideea ca o sa am un moment de relaxare. Dau drumul la apa sa curga in cada, pun spumant cu generozitate, aprind un betisor parfumat - ce mai, moment adevarat de rasfat. Intre timp, ma demachiez, uitandu-ma in oglinda de aproape, sa fiu sigura ca nu mai ramane machiaj pe fata. Si apoi incepe teroarea. Incep becurile sa fileze in baie, sa se stinga si sa se aprinda de cateva ori. Cine a vazut Supernatural si mai ales episodul cu Bloody Mary, stie despre ce vorbesc. Tremurand de frica, orbecaiesc dupa telefon si incerc sa-mi tin calmul. Becurile ( ca am 2 la oglinda) se reaprind. Mai fileaza o data si pocnesc ambele. Noroc ca eram in celalalt colt al camerei si n-a ajuns niciun ciob pe mine. Urlu, se sperie sotul,  vine sa vada ce am patit. Ma ajuta sa strang si imi aduce o veioza, cat sa-mi pot face baia, care numai relaxare n-a fost.

Cand ies din baie, vad ca sotul mi-a deschis laptopul si in browser este deschisa o pagina de web cu avantajele becurilor LED.

Citesc, ma minunez, si intru pe site-ul celor de la Magic Led sa vad ce preturi au. Intre timp vine si sotul si-mi zice ca nu doar becurile s-au distrus, ci si corpul de iluminat, asa ca ar fi indicat sa cautam altele.

Ca tot eram online, cautam pe site becurile economice cu cel mai bun raport calitate-pret si aleg becuri cu lumina alb neutra, ideale pentru interioare, care sa nu-ti dauneze la vedere. dar nici la buzunar. Si ca sa nu mai fiu vreodata in ipostaza de a-mi trece idei supernaturale prin capusorul meu, cumpar becuri pentru toata casa. Beneficiez astfel si de transport gratuit prin curierat, dar si de garantie extinsa de 3 ani. Plansa de pe site imi lumineaza mintea si ma face sa aleg becurile perfecte pentru nevoile mele.



Aleg si niste corpuri de iluminat, atat pentru interior, da si pentru exterior, nu de alta, dar poate mai am chef de plimbari nocturne.





Si pentru notpile fara somn care o sa urmeze, multumita sperieturii mele, am comandat si aceast jucarie, care proiecteaza pe tavan stelute. Nu-i asa ca e adorabila?

Voi ce becuri economice preferati?

Kiss kiss.

Share:

0 comentarii