HelenBoutique.ro

Buna fetelor,

Astazi vorbim despre rochii de club. Va intrebati, poate, ce legatura au rochiile de club cu partea de beauty pe care o abordez eu aici pe blog. Pai hai sa va povestesc.

Miercuri, asa ca de 1 aprilie, m-am decis sa fac si eu o gluma. Si am facut -  am chiulit de la munca, am ajuns acasa si m-am bagat la somn. Si am dormit in nestire, de la ora 2 la amiaza. Si cum dormeam eu mai bine, pe la 3 suna tefefonul. Vad numar strain, scap telefonul din mana, chiauna de somn, telefonul imi aterizeaza fix in frunte, mai scap si o injuratura de zile mari si reusesc intr-un final sa raspund la telefon. Cand colo, ce sa vezi? Ma sunase Raluca, o fosta colega de facultate, care mai e si Florina, sa ma anunte ca e in avion spre casa,are o escala, si ca asteapta sa iesim in club sambata seara, sa sarbatorim Floriile pana dumininca in zori.

Ma frec la ochi, o intreb ce zi este, si-mi zice ca nu mai poate vorbi, ca trebuie sa schimbe avionul, si ca ma asteapta in cea mai tare tinuta de club sa petrecem ca in zilele noastre bune din tinerete.

Sar din pat si ma gandesc cu stupoare la vechea dilema feminina: n-am cu ce ma imbraca. Incerc sa nu ma panichez - n-am prea umblat in club de mult, nu stiu ce se mai poarta, spre sa nu ma fac de ras in fata Ralucai, care vine imbracata de vis din Londra.

Si-mi aduc aminte ca asa s-a intamplat si la petrecerea buclacitelor cand s-a hotarat sa se marite, iar salvarea mea de atunci a fost Magazin Helen Boutique.

Intru imediat la laptop, ca am site-ul trecut la bookmark si rasuflu usurata. Cu un click intru pe site, si vad o multitudine de rochite, care mai de care mai sclipitoare si mai atragatoare, numai buna de petrecut o noapte de distractii in club.

Imi aleg cateva modele, sa nu ma mai prinda niciodata ca n-am rochite de club. Fiind deja la a doua comanda, stiu sigur ca marimile se potrivesc la fix, culorile sunt aceleasi de pe site, iar materialul sau croiala nu sunt diferite:





Plasez comanda, si ma rog sa primesc confirmarea cat mai repede. Minune - in cateva minute, primesc maiulul de confirmare - toate produsele sunt pe stoc, in marimea ceruta. Ma duc sa-mi continui somnul, usurata si fericita!

Vineri dupa-amiaza, ce sa vezi? Iar dorm, iar suna telefonul. Iar numar necunoscut. De data asta, era curierul, si eu sar din pat si tupai prin casa, de se intreba sotul meu ce m-a apucat :)

Cobor, ma intalnesc cu domnul de la firma de curierat, imi lasa ditamai pachetul si urc cu el fericita, gafaind nevoie mare. Il las jos in mijlocul camerei si incep sa il desfac, scotand cu grija minunatiile de rochii. Se mira si sotul cand le vede -fiecare ambalata individual, cu grija, nesifonata,  material de foarte buna calitate, cusaturi fine, bine facute, toate rochitele sunt identice cu cele prezentate in poze - aceeasi culoare, acelasi material -  ce mai, rochite de vis.

 Le probez pe toate, toate-mi vin ca turmate, de parca au fost croite pe mine, primesc complimente, ba chiar ma intreaba sotul de unde le-am comandat, nu de alta, dar se apropie ziua mea si asa are inspiratie de cadouri!

Rochii de club am, colega de facultate a venit, sa inceapa distractia!

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii