Cartea de pe noptiera #1 - Atat de aproape - Irene Pence

Buna fetelor,

Nu stiu cum s-a intamplat, s-au aliniat astrele sau se intampla minuni, dar in ultima vreme am apucat sa citesc. Si nu o carte, ci mai mai multe, asa ca m-am gandit sa inaugurez o noua rubrica pe blog, si anume Cartea de pe noptiera, si sa va fac, atat cat ma pricep, un mic review  al cartii

Prima vedeta este "Atat de aproape", scrisa de Irene Pence.



Intr-o dimineata din luna iulie, 1986, este gasit cadavrul gol al unei tinere, strangulata, intr-o pozitie foarte ciudata si cu urme evidente de relatii sexuale. Cadavrul se dovedeste a fi a lui Kathleen Lipscomb, asistenta medicala, mama devotata a doi copii si fosta sotie a sergentului major in Fortele Aeriene, Bill Lipscomb.

Cine a putut fi criminalul? Fostul sot, speriat de ideea ca Kathleen ii va da in vileag inselatoriile facute la testele din armata, dr. Pearle, iubitul ei, care inca nu divortase de sotie, o roscata vazuta la apartamentul femeii ?

Cine ar avea mai mult de castigat? Fostul sot, care a incasat o asigurare  de 315.000 de dolari, si care s-a casatorit imediat dupa ce Kathleen a fost ingropata? Familia femeii il banuieste, dar el are un alibi puternic - copii, care in noaptea crimei erau la el.

Lucrurile incep sa se incinga, cand Nadine si Darlene, mama si sora decedatei, angajeaza 2 detectivi privati, care incep sa puna lucrurile cap la cap si dau peste niste dovezi incriminatorii.

Daca vreti sa aflati cine era criminalul, va invit sa cititi cartea, care are 319 pagini, dar se citeste relativ usor. Povestea este foarte interesanta, te tine in suspans, si cand crezi ca ai aflat cine e criminalul, apare o noua dovada care da toate lucrurile peste cap.

Actiunea se intinde pe parcursul a aproape 4 ani si lucrul care m-a frapat, este inspirata din fapte reale.

Ati citit aceasta carte?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. Nu am citit aceasta carte, dar mi-ai adus aminte ca am si eu o carte noua cumparata de care nici nu m-am atins, si cred ca e timpul :D Acum cateva luni citeam in disperare carte dupa carte, cred ca am doua geamantane full.Acum... neah... m-am mai lasat un pic.Dar timpul nu e pierdut si cartea asta pare interesanta tare :) pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am avut o perioada tare lunga de pauza, dar acum sper sa ma redresez si macar o carte pe saptamana sa apuc sa citesc!

      Ștergere
  2. Eu mai greu cu timpul pentru citit dar imi place noua ta rubrica :)felicitari!

    RăspundețiȘtergere