Ajutoarele de nadejde in bucatarie

Buna fetelor,

Acum ca sarbatorile pascale se cam incheie, si timpul nu mi se mai pare atat de limitat, vreau sa va vorbesc putin si despre partea tehnica a acestor sarbatori, a.k.a. bucatareala. Ca femei, pregatirile pentru aceste sarbatori implica mult timp stat in bucatarie, pentru a gati cele mai alese mancaruri. Bine-bine, sunt de acord, dar ce ne facem cu jobul, cu nevoia de timp personal, cu viata sociala & co? Simplu, apelam la ajutoare de nadejde in bucatarie, cutite homeX.

Mie imi place sa gatesc, ma relaxeaza, si sunt tipul de persoana care este in stare sa stau o dupa-amiaza intreaga, pentru a toca cubulete perfecte. Si reusesc de obicei, doar ca in ultima vreme nu am mai avut niciun cutit care sa ma multumeasca. Toate modelele, toate dimensiunile, toate materialele, toate formele, de pe la piata, de prin magazine, mosteniri de la bunica, toate m-au cam dezamagit. Ba nu mai taiau bine, ba se strica manerul, ba chiar mi s-a rupt lama.

Dupa un simplu search pe Google, am aflat ca exista gadget-uri utile, care pot sa ma ajute sa injumatatesc timpul petrecut in bucatarie, si sa imi ramana timp si pentru a ma bucura de placerile vietii.

M-am horatat sa caut niste cutite ceramice de calitate, cu care sa-mi fac treaba usor si rapid, care sa fie rezistente, cu manerul siliconat, sa nu ma trezesc ca iar imi aluneca cutitul si-mi tai degetele, si neaparat care sa nu altereze gustul si mirosul mancarii. Am intrat pe www.homex.ro, site-ul care m-a convins ca am nevoie de cutite ceramice germane, de o calitate superioara, dar care sa aiba si un pret prietenos, care sa nu-mi faca gaura in buget.

Am intrat pe site si am rasuflat usurata! Toate felurile de cutite ceramice, de toate dimensiunile si formele, pentru aspiranta la Master Chef din mine : cutitul bucatarului, cutitul multifunctional, pentru fructe, toate venind la pachet cu teaca pentru protectie.




Le-am pus binisor in cosul de cumparaturi, incantata la culme ca am gasit si colorate, sa mai invioreze putin bucataria.

Fiindca nu m-am putut abtine si am vazut si restul minunatiilor de pe site, avand o gama foarte variata de produse pentru intreaga casa, am mai pus cateva produse in cos, si am trecut de 300 lei, asa ca am beneficiat si de transport gratuit.

In plus, in cazul in care aveti nevoie, aveti avantajul de a returna produsele in termen de 14 zile si de a primi banii inapoi, daca nu sunteti multumite de produs, iar in cazul lenjeriilor si a altor textile, beneficiati de garantie de 30 de zile.

De acum, bucuria mea! Cubulete perfecte, felii, bastonase, julien si kilograme de legume si fructe!

Voi folositi cutitele ceramice in bucatarie?

Kiss Kiss.


Share:

2 comentarii

  1. Am si eu cateva cutite care ma fac sa ma simt ca un Master Chef, stii foarte bine cat de entuziasmata eram si cu cata ardoare strageam punctele la kaufland ca sa imi fac setul complet :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum sa nu! oricum, am ajuns la concluzia ca un cutit bun este de real ajutor!

      Ștergere