Surpriza de la Ziaja

Buna fetelor,

Am fost una din fericitele castigatoare a unui set de produse Ziaja pe blogul Cameliei si ieri au intrat in posesia mea! Nu pot sa va spun cat de fericita am fost cand am deschis coletelul si am vazut toate aceste produse:


Pe langa setul propriu zis format dintr-un gel de dus si un unt de corp cu o aroma delicioasa de cacao, am primit o gramada de mostre - creme, lotiuni de fata, de corp, sampoane, un catalog al produselor, 1 pix ( eu sunt disperata dupa pixuri frumoase) si o scrisoare care incepe cu "Draga Claudia".

Recunosc, pana acum n-am mai primit niciodata un premiu asa frumos si atent ales, asa ca tin sa va multumesc mult - si Cameliei, dar si Adinei de la Face Bucharest, pe care o puteti gasi pe Facebook aici

Voi ati incercat produsele Ziaja?

Kiss Kiss.


Share:

6 comentarii

  1. testare placuta :)
    si eu am castigat la Camelia, acum sa inceapa rasfatul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le-am incercat pe cele cu cacao si sunt dementialeeeee!! Am castigat si eu al Camelia si mi-am ales produse din gama cu lapte de capra, fiindca incercasem niste mostre si mi-au placut la nebunie.

    Urmeaza sa fac un review produselor de la Ziaja pe care eu le-am testat. Personal mi se par extrem, dar extrem de bune!! <3

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, voi ati castigat la Camelia, eu am castigat la Beauty by Jules. Am ales gama Manuka Tree pentru ten gras si am fost placut surprinsa de mostre si pix. Super premiul. Am testat masca pentru mar cu cacao si e superba. Sa le folosesti cu drag! Testare placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Elisa! am si eu mostre de la Manuka, de abia astept sa le incerc pe toate!

      Ștergere