Shopping Haul - Comanda Iherb #6

Buna fetelor,

Astazi va arat ultima comanda de pe iherb.com. Teoretic, postarea asta trebuia sa o vedeti vineri, dar cablul de alimentare a laptopului meu s-a hotarat sa deminisoneze subit, si sa scoata fum pe nari pe mufa. Asa ca am ramas pana ieri inclusiv fara laptop disponibil.

Sa revenim la poza:


* Queen Helene Oatmeal & Honey Scrub  - 3,91 $ pentru 170 g, pret foarte bun, un scrub facial foarte delicat, ideal pentru indepartarea celulelor moarte. Am oscilat intre acesta si cel cu aloe, pentru ten sensibil, dar acesta a fost castigatorul.
* ELF STUDIO Eye Enhancing Mascara - prins la reducere, cu 2.1 $, i-am citit inainte review-uri si am fost curioasa sa il incerc.
* 21st Century Norvegian Cod Liver Oil - 110 capsule, 3.54 $ - a doua oara cand il achizitionez, pentru banii acestia este pomana curata, in conditiile in care in Romania la pretul acesta iei maxim 30 de capsule.
* Healthy Origins Seleno Excell - 180 capsule, la pretul de 4.99$, redus de la 12.99$ - luat in cantitate mare sa il impart cu sotul.
* 21st Century Zinc  - 2 cutii, din motivul invocat mai sus. 110 tablete, 2.12$, inca un chilipir. si fiindca am cumparat 2 cutii, am mai avut o reducere aditionata de 10%.

Comanda a venit cam in 4 saptamani, in timpul in care ajunge in mod normal in orasul meu. In colet am mai avut inca 2 produse mici de pana in 100g ambele, ale Paolei si transportul a fost 3.54 dolari, avand o comanda de peste 20 de dolari.

Nu uitati, daca sunteti la prima comanda la Iherb.com si folositi codul meu JJK294 primiti o reducere de 10 dolari daca aveti comanda mai mare de 40 de dolari, sau o reducere de 5 dolari daca aveti comanda mai mica de 40 $.

Voi ce v-ati comandat in ultima vreme de pe iherb.com?

Kiss Kiss.

Share:

21 comentarii

  1. sunt curiasa de exfoliantul de la Queen Helene, m-a tentat sa il cumpar si chiar as vrea sa stiu cum ti se pare

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt curioasa de exfoliantul cu oatmeal. Dar Hunni, parca honey-ul nu iti placea, sau doar ca si gust, la scrubb merge? Sa le folosesc cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS te astept la concurs : http://paolaivan.blogspot.ro/2015/03/concurs.html

      Ștergere
    2. mi s-a parut a fi cel mai mild, de asta l-am luat! vin in vizita!

      Ștergere
  3. Nu am comandat niciodata de pe iherb....nu stiu dc dar nu prea am incredere in toata treaba cu shippingul.
    Sa le folosesti cu placere. pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna bine scrubul acela - astept sa ne povestesti despre el.
    Eu iau de pe iherb vitaminele Alive, care sunt atat de scumpe la noi.
    Astea le iau pentru mine: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Women-s-Energy-Multivitamin-Multimineral-50-Tablets/24293 iar astea pentru sot: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Men-s-Energy-Multivitamin-Multimineral-50-Tablets/24292

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fie primul la incercat! Vitamine n-am mai luat de la ei, le trec in wishlist. Multumesc pentru recomandari!

      Ștergere
  5. Exfoliantul îl am și eu. Mi se pare un produs foarte bun. Observ că i-au schimbat ambalajul, iar acum arată mult mai bine! Ultima oară am luat de la Iherb două produse pentru față de la Neoteric, iar data viitoare voi cumpăra niște suplimente. De la 21st century iau și eu, de regulă. Sunt foarte accesibile și bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abia astept sa folosesc si eu exfoliantul. am vazut si la tine niste produse interesante, o sa le adaug in cos data viitoare.

      Ștergere
  6. Cat pe ce sa spun ca n-am mai comandat nimic! :)) Mi-am dat seama ca as minti... Am comandat, in mod indirect, asociindu-ma cu Alina Anghel, o lotiune KMF! De-abia astept sa vad cum ne impacam!

    Mi-ai amintit ca o doctorita homeopat ii prescria fiicei mele zinc (atunci cand era mai mititica)... Sa te bucuri de toate, Claudia, cu rezultatele asteptate! :)

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ilda. Zincul il voi lua pentru sistemul imunitar, sper sa ma ajute in directia asta.
      Sa ne povestesti si noua despre noua ta achizitie.

      Ștergere
  7. iarasi faci "pofta" cu bunatati :)))
    sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat suspin si eu dupa o noua comanda! Am si eu o lista lunga cu dorințe! Sa folosesti cu plăcere produsele

    RăspundețiȘtergere
  9. deci cand ma hotarasc, o sa-ti cer ajutorul la comanda. atatea bunatati iei mereu de la iherb...sunt invidioasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am primit si eu suplimentele de curand, eu numai de acolo cumpar. Acum iau ceva tintit pe imunitate, dar des am comandat vitamine Alive si vitamina C de 1000 mg, la noi sunt scumpicele iar eu iau cantitati mari.
    Mi-ai amintit si de zinc, nu vazusem varianta asta pana acum, dar cred ca o sa o includ in prima comanda - cand o fi ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, Adina! Zincul l-am achizitionat tot pentru cresterea imunitatii, are rol de antioxidant puternic, si doza de 50mg, asa ca se recomanda 1/zi. Din gama 21st Century am mai luat suplimente, si am vazut ca sunt foarte laudate in review-uri!

      Ștergere