Review - Sapun natural cu scortisoara si cacao de la Savonia

Buna fetelor,

V-am aratat saptamana trecuta mica mea comanda la Savonia, iar astazi vorbim mai mult despre primul sapun incercat, sapunul natural cu scortisoara si cacao:


Ce spun ei: E dulce, aromat, savuros și ispititor, incredibil de apetisant. Un săpun cât un răsfăț. Fără calorii! Ți-l aducem direct din fermecătorul Tărâm al Scorțișoarei și-al Ciocolatei. Bagă de seamă, că poate da lejer dependență, căci e cu multă cacao și-o adiere proaspătă de scorțișoară.
Utilizare: maini, corp
Proprietati: antibacterian,antioxidant, tonic

Ce spun eu: Ce m-a atras din prima secunda la acest sapun a fost amestecul de arome. Scortisoara si cacao? Deja ma gandeam la ceva delicios mirositor, asa ca a fost primul produs adaugat in cos. Plus ca ambalajul este super simpatic :)

Dupa cum stiti, sapunurile naturale sunt facute din uleiuri si unturi naturale, fara adaosuri de parfumuri sintetice, parabeni, conservanti, detergenti, coloranti. Asta inseamna ca sunt indicate si pentru pielea sensibila, avand un efect benefic multumita extractelor naturale. Scortisoara este antibacteriana si tonica, invioreaza pielea, iar pudra de cacao este u  atioxidant puternic, care protejeaza si hraneste pielea.

Vedeta de astazi face parte din gama Sapunuri Traditionale, facute manual si 100% naturale. Sapunul are o culoare crem-laptoasa, iar in partea de sus are un amestec de scortisoara si cacao.


Spumeaza delicat, curata foarte bine pielea, iar particulele de scortisoara au un efect usor exfoliant, nu am mai simtit nevoia sa folosesc un scrub de corp cand am folosit acest sapun.


In timpul folosirii lui, dusul devine un moment de rasfat si placere, mirosul dulce al pudrei de cacao te invaluie, iar scortisoara te energizeaza.

Nu se topeste, nu se inmoaie si nu devine untos dupa utilizare. Pielea ramane hidratata si catifelata multumita uleiurilor din compozitie, iar de multe ori nici n-am simtit nevoia sa aplic o lotiune de corp dupa baie.

Se pare ca deja incep sa-mi placa sapunurile naturale, asa ca mi-am facut o lista mare de produse de incercat de la Savonia, plus ca iar au oferte cu transport si sapun gratuit si au, mai nou, si lumanarele :)

 Ingrediente:  aqua, olive oil, sunflower seed oil glycerides, coconut oil, palm oil, butyrospermum parkii, calendula officinalis flower extract, cinnamomum zeylanicum bark oil, cinnamomum zeylanicum bark powder, cocoa (theobroma cacao) powder.

Cantitate: 90 g

Valabilitate: 12 luni.

Pret: 6.5 lei

Unde il gasiti: Online, pe http://shop.savonia.ro/produs/sapun-scortisoara-si-cacao/


Voi ati incercat sapunurile de la Savonia?

Kiss Kiss.



Share:

7 comentarii

  1. Foarte interesant! Eu folosesc astfel de sapunuri pentru a curata pensulele, in special cele ce contin uleiuri. O sa le fac o vizita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la asta nu m-am gandit! oricum, eu il recomand cu caldura pentru corp si maini, este super!

      Ștergere
  2. suna bine, mi-as baga nasul in el :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am incercat pe cel cu lapte de capra...minunat.!!! ma asteptam sa miroase a capra :)) dar nici pe departe, e un miros fin, delicat, curata eficient si hidrateaza foarte bine. Cred ca ma tenteaza si alte arome de la ei ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca ma tenteaza si pe mine acela, poate ne mai organizam la o comanda!

      Ștergere
  4. Eu am o crema de maini si un exfoliant cu scortisoara. De aceea cred ca miroase super bine. Sa il folosesti sanatoasa! Aveam mai demult o manie dupa sapunurile naturale. Ma bate gandul sa apuc iar sa folosesc astfel de produse.

    RăspundețiȘtergere