Review - Sampon Winter Nourishment cu miere si merisoare Avon Naturals

Buna fetelor,

Dupa cum stit, mie imi plac produsele de la Avon. Si imi comand des cateva produse de la ei, cand mai plasez cate o comanda pentru vreo prietena.

Sampoanele din gama Naturals sunt multe la numar, apar mereu produse noi sau relansate si pot fi, din experienta mea, un HIT sau un MISS. Hai sa vedem ce am nimerit eu data aceasta:


Ce spun ei: Formula cu miere si extract de merisoare curata delicat firul de par, hranind si hidratand in profunzime.

Ce spun eu: Am achizitionat acest sampon pentru perioada rece, cand parul devine mai uscat din cauza frigului de afara. M-am gandit initial ca nu voi fi prea incantata olfactiv din cauza mierii din compozitie, dar am zis sa fac un compromis si sa trec peste, gandindu-ma ca va fi hranitor si bland cu parul si scalpul meu.

In primul rand, se poate aseza pe capac, un mare plus, fiindca nu-mi plac sampoanele din care ma chinui sa scot ultimele picaturi. Capacul este usor de deschis si de inchis, si nu este nail killer.

Samponul are o textura lichida si o culoare rosiaica, perlata, data de extractul de merisoare si de coloranti sintetici. Mirosul este unul relativ placut, cat de cat apropiat cu cel unui gem de merisoare, iar mierea isi face slab simtita prezenta olfactiva.


Spumeaza delicat si nu trebuie sa folosesc prea mult produs. Am samponat, ca de obicei, de 2 ori. Se clateste usor, parul ramane curat, neincurcat, si placut parfumat. Durata dintre spalari a ramas 2-3 zile, ca si pana acum.

Nu mi-a provocat matreata, mancarimi sau alte neplaceri,dar sincer, ma asteptam sa fie mai hranitor pentru par. Uitandu-ma printre ingrediente, am gasit vinovatul - alcool denat - chiar daca e mai spre finalul listei, pe el am dat vina. In plus, un pic de miere, glicerina si ceva extract de merisoare, parfum, conservanti si alte ingrediente pe care le regasim in majoritatea sampoanelor.

Pe ambalaj mai scrie ca are un pH scazut, iar la o simpla cautare pe google, am aflat ca un pH mai scazut in sampoane ajuta la evitarea efectului frizzy al parului. Parul meu e par cu personalitate, asa-i place lui sa fie infoiat si nu am simtit nicio schimbare in aceasta directie.

Ingrediente:


Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 6-10 lei, depinde de oferta.

Unde se gaseste: online, pe www.avoncosmetics.ro sau la reprezentantii Avon.

Nu il consider un MISS, a curatat bine parul, nu mi-a provocat neplaceri, dar l-as recomanda unei persoane cu un par normal, pentru un plus de hidratare.

Voi ati incercat acest sampon de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Nu cred că am folosit vreodată un șampon Avon. Nu-mi amintesc. Mereu am considerat că sunt slabe calitativ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult cele din gama Advance Techniques, dar si din gama Naturals am mai folosit si imi plac unele din ele.

      Ștergere
    2. Mie imi plac mult cele din gama Advance Tehniques. Nici cele din gama aceasta nu-mi displac, dar unele sunt mai bune decat altele pentru parul meu.

      Ștergere
  2. am folosit sampoane avon, dar nu naturals. nu m au tentat. dar poate am sa incerc ceva. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Great post, I really liked your style. You want us to follow the one to the other? let me know. kisses

    Sibaritismosdeinma

    RăspundețiȘtergere
  4. ce textura faina are! as vrea sa-l miros :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Love your blog dear! Would you like to follow each other? Let me know! =D

    http://crisisbeauty.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place textura :) Cred ca miroase demential ;)

    RăspundețiȘtergere