Review - Balsam Winter Nourishment cu miere si merisoare Avon Naturals

Buna fetelor,

Stiti deja regula - ieri samponul, azi balsamul. Asa ca astazi va arat balsamul cu miere si merisoare, denumit Winter Nourishment, din gama Avon Naturals.


Ce spun ei: Formula cu miere si merisoare hraneste si hidrateaza firul de par in profunzime. Pentru orice tip de par. Dupa samponare, masati produsul in par, asteptati un minut sa actioneze si clatiti cu apa din abundenta.

Ce spun eu: Ambalajul este asemanator cu cel al samponului, singura chestie diferita fiind eticheta aplicata invers. Se poate aseza cu usurinta pe capac si este usor de manevrat.

Ca si in cazul samponului, mirosul predominant este cel de merisoare, dar in cazul balsamului mirosul mi se pare putin mai sintetic si mai intens. Culoarea este rosiatica-corai, iar textura ma duce cu gandul la un gem de zarzare :)


L-am aplicat conform intructiunilor, dupa cele 2 samponari, si l-am lasat sa actioneze 1 minut pe par. Se clateste usor si parul ramane usor de pieptanat, nu incarca parul.Ca si in cazul samponului, mi-ar fi placut sa fie mai hidratant, dar ma gandesc ca alcoolul din compozitie cam usuca parul.

In comparatie cu samponul, balsamul are in compozitie un paraben, aviz fetelor care se feresc de ei. In rest, glicerina, putina miere si extract de merisoare, clasicul parfum si coloranti si conservanti.

Daca l-as recumpara? Probabil nu, fiindca parul meu are nevoie de un plus de hidratare, mai ales in sezonul rece.

Ingrediente:


Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 6-10 lei, depinde de oferta.

Unde se gaseste: online, pe www.avoncosmetics.ro sau la reprezentantii Avon.

Voi ati incercat acest balsam?

Kiss Kiss.

Share:

8 comentarii

  1. Nu stiu de ce ins atraiesc cu impresia ca produsele din gama Avon Naturalis nu sunt foarte calitative! Nici pe mine nu ma atrage

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce, dar balsamurile de par de la Avon nu mi-au placut niciodata. Niciunul nu mi s-a potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate nu pot folosi nimic.. p par de la avon sau orice alteva in afara de clear, fac matreata din orice

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu raman fidela marcii Dove deocamdata. orice alte tentative de-a lungul timpului am observat ca imi fac mai mult rau decat bine la par ;)

    RăspundețiȘtergere