Empties of the month - produsele consumate in luna Martie 2015

Buna fetelor,

Ieri m-am hotarat sa scot gunoiul din dulap, ca iar s-a adunat in cantitate destul de mare, si trebuia sa fac loc altuia :)


Produse de Make-up :

* Ruj-creion Cien, nuanta Sweet Raspberry - pregatit chiar de review, cu poze cu tot, dar a ajuns la gunoi aproape plin - l-am folosit in ziua cu eruptia dermatitei, asa ca nu mai am curaj sa il mai aplic.
* Luciu de buze Avon Plump Pout, nuanta Pink Pucker - un roz placut, mi-a placut mult senzatia de prospetime mentolata oferita, ajunge la gunoi din aceleasi motive ca si cel de mai sus.
* Tus lichid de la Born Pretty Store, negru - la prima aplicare mi-a placut, la a doua aplicare nu mi-a mai fost pe plac. Se strange pe pleoapa, se vede nasol si doamne fereste daca nu te misti destul de rapid si trebuie sa mai treci inca o data cu pensula peste linie. Nu, nu si iar nu.
* Tus carioca de la Baolishi - tot negru, s-a uscat de la a doua aplicare. Am eu bafta asta cu tusurile negre, ca cele maro functioneaza bine.
* Outrageous Volume Mascara de la Sephora - primul meu rimel de la ei, ofera volum genelor, dar nu rezista prea mult pe ele - dupa vreo 7-8 ore ma trezesc cu el pe sub ochi, deci nu cred sa il mai achizitionez, plus ca dupa vreo 3 luni de la deschidere a prins miros de plastelina.
* Rimel rezistent la apa de la Yves Rocher - negru, conferea volum, definea bine genele, dar cred ca este prea puternic pentru genele mele, in general simt ca rimelurile rezistente la apa imi deterioreaza genele.

Produse pentru maini si unghii:


* Acetona de la Farmec- oldies dar tare bun, ma ajuta sa indepartez cu succes si cea mai texturata si mai colorata oja.
* Ulei pentru ingrijirea cuticulelor - nu prea m-a incantat mirosul, mirosea cumva a trandafiri sau cirese sau poate tamaie sau ceva asemanator, dar l-am folosit in fiecare seara si am fost foarte constiincioasa. Mi-a placut metoda de aplicare, prin rasucire, fara sa mai fiu nevoita sa tot inmoi pensula in sticluta, ca in cazul uleiurilor clasice.
* Oja Soak-Off - semipermanenta , culoarea 158 - un roz care bate in corai, am folosit-o o singura data, nu mi-a placut ca se inlatura greu de pe unghii.
* Crema de maini de la Sabon cu patchouli, lavanda si vanilie - a fost o relatie intensa de love-hate intre noi. In primul rand, ambalajul era tare simpatic si elegant, avea pompita, mi-a placut ca hidrata si ca intra rapid in piele, dar de multe ori mirosul mi se parea prea intens. Plus ca a mai ramas produs in borcanas, si acea pompita nu a mai vrut sa mai functioneze. Moving on!

Produse pentru ingrijirea tenului :


* Servetele cosmetice Edem luate din Republica Moldova - inferioare calitativ celor de la noi, mai am acasa o cutie pe terminate, dar nu o sa le mai recumpar.
* Demachiant bifazic de la Balea- a doua sticluta terminata, pret bun, isi face treaba minunat. Daca mai ajung prin Dm, imi fac stoc.
* Crema de ochi de la Delia Cosmetics - am folosit-o de vreo 3-4 ori, dar nu avea putere de hidratare, parea mai mult o lotiune usoara decat o crema, plus ca i s-a rupt si aplicatorul.
* Zit Zapper de la Elf -primit la o comanda in urma cu vreo 2 ani, ingredientele nu mi-au facut cu ochiul, nici nu l-am mai deschis, iar acum am vazut ca se aproprie perioada de expirare, deci n-are niciun rost sa mai stea prin casa.
* Burete din celuloza pentru curatarea tenului - curata bine, ofera o senzatie de scrub delicat, imi place sa il schimb la vreo 3 luni, asa ca acesta a plecat intr-o lume mai buna.
* Gel de curatare Avon Solution - Total Radiance - mi-a placut, nu usca tenul prea tare, curata delicat, l-am folosit dimineata si seara. Parca am mai avut ceva asemanator, posibil sa mai cumpar.
* 2 x CC cream de la Dollish Lioele -  cu toate ca erau deschise la culoare si se potriveau tenului, uniformizau culoare tenului, ofereau o acoperire medie, nu m-au convins sa le achizitionez in cantitate full size fiindca pe tenul meu cu tendinte de uscare in perioada rece, evidentiau zonele uscate.
* Mini produse de la Tony Moly cu ulei de argan - toner si emulsie - gama Floria, miros foarte placut, cred ca o sa le mai achizitionez odata in varianta mini, sa fiu ferm convinsa ca imi plac.
* Masca de fata cu bambus si aloe de la Organic Shop - nu m-a incantat in mod special pe perioada iernii, as recomanda-o mai mult vara, dupa o sesiune de bronz, sa calmeze pielea.
* Exfoliant de fata cu cafea de la organic Shop - va dati seama ca in momentul in care am vazut exfoliant cu cafea, mi s-au aprins beculetele :) - nu miroase insa a cafea, ci a ciocolata belgiana, sau cel putin asa zice nasul meu. Curata delicat tenul si e posibil sa ne mai intalnim pe viitor, poate si in alte variante.
* Masca sheet de la Nu-Pore - Collagen Essence Mask - luata de pe Iherb.com, ultima din setul de masti. Dupa cum v-am mai zis si in lunile anterioare - buna pentru un moment de rasfat acasa.
* Gel de curatare enzimatic de la Balea, cu acizi din fructe - inceput prin vara-toamna trecuta, lasat deoparte. L-am luat iar la rost cand s-a terminat cel de la Avon si mi-am adus aminte de ce l-am lasat deoparte - are alcool denat in el si imi usuca tenul, dar am vazut ca este iubit de fetele cu tenul gras.
* Masca de curatare 3-in-1 de la Balea, tot pe acelasi efect enzimatic ca si cel de dus, dar nu a avut niciun efect asupra tenului meu.

Produse pentru ingrijirea parului:


* Sampon Winter Nourishment cu miere si merisoare - review detaliat aici - mi-ar fi placut sa fie mai hidratat, deci nu o sa-l recumpar.
* Balsam Winter Nourishment cu miere si merisoare - si acesta a avut parte aici de review - dar din aceleasi motive o sa stam departe unul de celalalt :)

Produse de ingrijire a corpului :


* Set de ingrijire Grace and Charms Bloomfield - stati aproape ca maine discutam mai pe larg despre subiectul acesta.
* Gel de dus cu para si caramel de la Yves Rocher - un adevarat moment de ralaxare si placere - un gel de dus cremos, foarte hidratant, cu un miros gurmand de pere si caramel, care mi-a incalzit serile reci de iarna. Sper sa il gasesc si iarna viitoare prin cataloagele de la Yves Rocher, isi merita toti banutii.
* Crema depilatoare de la Delia - cosmetice poloneze, varianta in 3 minute, care niciodata nu e doar 3 minute, dar ma scapa de parul nedorit, asa ca nu am de ce sa ma mai plang :)
* Gel de dus exfoliant de la Balea cu scortisoara si mar - si acest gel a beneficiat de review zilele astea pe blog, a fost un produs tare bun, pacat ca e in editie limitate.
* Sapun lichid de la Balea cu pepene verde - care miroasea a orice altceva, numai a pepene verde nu. Si dupa vreo 2 saptamani de utilizare, it hit me - miroase a mere de lunca, din cele varatice. Cu adevarat yummy. Si lasa si mainile curate si hidratate, asa ca o sa ma mai uit dupa el cand ajung prin DM.
* Sapun cu scortisoara si cacao de la Savonia - foarte multumita am fost de acest sapun, spala bine, pielea ramane curata, are un usor efect exfoliant datorita partilulelor de scortisoara din el. Sper sa ne mai vedem in sezonul rece.
* Sare de baie cu ciocolata si frisca de la Bioton - daca e seara de rasfat, se impune folosirea unei sari de baie, frumos mirositoare. Am mai vazut si alte arome, sunt curioasa sa le incerc.

The usual stuff:


* Apa de gura DentaPlus - marca propie Kaufland, varianta albastra, fresh.
* Servetelele Wickies marca proprie Kaufland - si ele prezente la datorie.
* Ceai de la Vedda - Slim 1  - bunisor la gust, cred ca o sa mai iau astazi inca 1.

Si am incalecat pe o punga imensa de sticle si ambalaje goale si am terminat si cu luna martie :)

Voi ce ati terminat in luna aceasta?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. Wow,ai fost tare harnica!Cand vad atatea produse la tine,mi se pare ca eu am terminat prea putine...ce-mi faci,Claudia? :))
    Spor la goliciuni in continuare :) .
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Un ulei de cuticule ca al tau am terminat si eu zilele trecute. El cica mirosea a trandafir, dar mai mult semana cu miros de mir.
    Servetelele umede de la wikies sunt preferatele mele, iar apa de gura dentalux nu imi place deloc. Are un gust oribil din punctul meu de vedere.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am avut acelasi ulei de cuticule :)) Apa mea de gura este de la Dentaplus, cea de la Denta Lux era din Lidl, am avut-o si eu odata, dar are alcool in ea si mi se pare prea medicamentoasa la gust :)

      Ștergere
  3. Ce harnică ai fost, chiar ai strâns un morman mare! :D Și eu am avut spor la consumat în martie, abia aștept să fac mâine pozele și să arunc gunoiul. :))
    Gelul exfoliant Balea l-am iubit și eu mult și am suferit că s-a terminat! La fel și săpunul lichid de mâini (care tot o ediție limitată a fost, dar poate apare iar la vară). Eu încă mă mai bucur de aroma gamei cu pere&caramel de la YR, e un adevărat răsfăț!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu un set de la Grace and Charms ... cel cu lavanda...dar inca nu am apucat sa il folosesc. Sunt curioasa de parerea ta despre el :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel cu lavanda tin minte ca l-am vazut si eu, dar nu ma prea incanta aroma!

      Ștergere
  5. Vai de mine! Esti super tare! Eu nu reusesc sa termin atat de multe niciodata! In plus nici cele din ianuarie-februarie nu au vazut lumina pe blog, ce sa mai vorbesc de martie, sunt in urma rau de tot! Dar inca o data te felicit! Asa da! Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Camelia! in fiecare luna imi propun sa consum anumite produse, si sunt perseverenta! Kisses!

      Ștergere
  6. wow cate produse..deabia astept parerea ta despre setul de ingrijire Grace and Charms Bloomfield

    RăspundețiȘtergere
  7. nu pot sa cred ca ai colectii de ceva produse prin casa la cat de multe termini... Ma tenteaza sa incerc un gel exfoliant de la Balea dar si sapunul lichid.. poate la urmatoarea vizita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am numarat intr-o zi, m-am cam speriat de numar. poate fac o postare :)

      Ștergere
  8. Ce de produse... vreau si eu produse Balea :((

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai de capul meu, uite aici recolta serioasa! Bravo, la mai multe!!!

    RăspundețiȘtergere