La ce mai viseaza Claudia # 54 - Despre somn

Buna fetelor,

Astazi va voi face o marturisire. Mie imi place sa dorm. Dar nu asa, simplu. Imi place sa dorm mult si bine, mai ales in sezonul rece, cuibarita in patutul cald, in pijama pufoasa, toate mirosind delicat a balsam de rufe, si neaparat cu putina racoare in camera, ca daca e prea cald, nu se poate.


Pana aici, nimic spectaculos, zic eu. Dar imi mai place sa stau si noaptea treaza, sa belesc ochii sa ma uit ca o lady ce sunt pe ici pe colo, pe bloguri, pe youtube, pe facebook, pe la jocuri, pe la filme & co.

Nici nu-mi dau seama cand zboara timpul, si cand ma uit la ceas si vad ca e 1-2 de noapte, imi aduc aminte ca-mi place sa dorm. Si ma bag la somn, de preferabil in contextul prezentat mai sus.

Iar intervine placerea de a dormi, si intervine asa tare incat nu mai pot sa ma mai trezesc. Pun muuuulte alarme sa sune dimineata, incepand de la ora 7, ca asa am ajuns eu la o concluzie, ca ora 7 este ora ideala de trezit, sa am timp de toate ale mele - si infrumusetare, si mancare, si cafea, si oleaca de leneveala in pat cu al meu sot din dotare, nu in aceasta ordine.



Si o dau cu snooze de pe la vreo 7 pana pe la vreo 8 si ceva ( in ideea in care la 9 trebuie sa incep munca) si ma zbat ca o gaina fara cap in fiecare dimineata, devening grumpy cat :D


Voi cum reusiti sa va treziti la timp dimineata?

Kiss Kiss

Share:

20 comentarii

  1. :)))Ai povestit in mod haios! Mi te si imaginam!
    Poate ca ai fost urs intr-o viata anterioara si duci dorul hibernarii pe timp de iarna! :P
    Mi se intampla si mie sa pun ceasul sa sune a doua oara intr-o dimineata dar altfel... ma trezesc!
    Fratele meu are astfel de probleme si are o metoda inedita (eu n-am mai auzit-o la altcineva): lasa televizorul setat pe volum maxim si pe un program de muzica si il programeaza sa sune cu circa jumatate de ora inainte de a ora la care doreste sa fie in picioare! Nu pot intelege cum nu aude timp de jumatate de ora larma din jurul lui, cum de nu se sperie cand porneste muzica la maxim brusc!

    Pupicei somnorosi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna si ideea asta! Sotul meu, cand era in generala si trebuia sa se trezeasca, dadea tatal lui televizorul la maxim pe muzica populara! Doar asa il putea urni din pat :D

      Ștergere
  2. Singura varianta de trezire care functioneaza la mine, e sa imi pun telefonul undeva cat mai departe de pat... :-)) astfel, cand suna, nu am de ales si trebuie sa ma ridic din pat ca sa opresc alarma. Desigur... tot timpu pun macar 3 alarme. 07:00... 07:01... 07:02... :-))... daca seara ies in oras si vin tarziu acasa, atunci ca sa fiu sigura, pun sa sune telefonul meu la 07:01, tableta la 07:02, si telefonul iubitului meu la 07:03 :-)). Pana opresc toate alarmele cu siguranta sunt deja treaza :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si asta e o idee buna, o sa incerc si eu. eu il pun pe noptiera langa mine, apoi la primul snooze il gasesc prin pat, pe sub plapuma :D

      Ștergere
  3. Vezi daca nu iti mai dam noi trezirea la ora 06.00?? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. de aia nu-mi iau eu laptop, cred ca as sta cu el in pat pana dimineata. cu desktop-ul n-am ce-i afce si tot tre' sa ies la un moment dat :)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, si eu incerc din greu sa ma trezesc pe la 7 si trebuie sa o fac, pentru ca trebuie sa mai dus si fetita la gradinita, sa ii dau sa manance, sa o imbrac, etc. Dar imi doresc o vacanta in care sa doooorm!!! Pupicei drga mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce haios ai descris! :)) Mie nu îmi place în mod special să dorm, dar îmi place să stau iarna în pat, la căldurică. E faină senzația. Iar problema cu trezitul e aceeași, eu am însă noroc că prietenul meu se trezește înaintea mea și îi revine lui onoarea de a mă trezi și pe mine, că în baza alarmei... pot pune și 20, dacă dorm adânc nu aud nimic. :))
    Chiar îmi povestea prietenul meu că într-o dimineață, când a început să-mi sune alarma eu râdeam de zor prin somn. :))) Nu știu ce mi se părea așa de amuzant. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu sunt la fel, stau trează până pe la 1-2. Dar doar atunci când știu că nu trebuie să mă trezesc dimineața. Altfel nu aș face față zilei. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt fix "pe invers". Adorm foarte devreme si ma trezesc foarte devreme.
    Daca stau treaza pana la 1-2 a doua zi se lasa cu plansete si jale. ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi place sa dorm,mai ales iarna,cand ma bag sub plapuma la caldura :D .Si bineinteles ca stau online pana pe la 2-3 si apoi dorm pana pe la 8-9 ( momentan nu trebuie sa ma trezesc la o ora anume ) :D .Cand eram in facultate alarma mea de trezire era melodia celor de la H.I.M -Heartkiller :D .Uneori ma trezeam,alteori canta toata melodia cap-coada,pana venea colega de apartament sa vada ce Dumnezeu fac cu muzica data la maxim la ora 6 dimineata :D .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am o melodie din aia stresanta, care te scoate din minti, si tot nu prea reuseste sa ma trezeasca :D

      Ștergere
  10. Ma regăsesc in programul tau.
    Ador sa stau la tv si ma culc in jur de 1-2 noaptea cand ma gândesc ca ma va trezi copilul dimineața si eu nu ini fac somnul.
    Ma culc si dimineața cand chitaie copilul încerc sa il linistesc in speranța ca mai prind o ora de somn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu ma gandesc ce o sa fac cand o sa vina un bebe, cred ca o sa ma adoarma copilul pe mine :))

      Ștergere