Review: Avon Planet Spa - Ulei tratament pentru păr Heavenly Hydration

Buna fetelor,

Cu acest review incheiem seria de produse Avon pe saptamana asta. Astazi va prezint uleiul tratament pentru par din gama Planet Spa:


Ce spun ei:Descopera proprietatile hidratante si regeneratoare ale uleiului de masline mediteranean, care ofera parului tau toata ingrijirea de care acesta are nevoie.Cum functioneaza: Lasa parul matasos si stralucitor, oferind hidratare și hranind firul de par in profunzime.

Ce spun eu: Cel mai bun tratament pentru par, dupa parerea mea, este uleiul. Acest ulei nu se dezminte, are proprietati de hidratare puternica asupra firului de par, il lasa moale si catifelat. Nu este nevoie de mult produs, a little goes a long way. Este transparent, are un miros intens, a masline dar si a altceva, ce nasul meu nu reuseste sa defineasca.

Inainte de folosire, l-am tinut cateva minute in apa fierbinte, apoi l-am aplicat pe parul uscat (cu toate ca se recomanda pe parul umed). L-am aplicat pe toata lumgimea parului, insistand la varfuri.L-am tinut mai mult timp in par, cam vreo 5-10 minute, apoi am spalat bine parul, samponand de 2 ori, ca de obicei. Se spala cu usurinta, si parul nu ramane uleios.

Imi place mult si ambalajul, care este destul de usor de manevrat, si uleiul este usor de aplicat, fara a se face risipa de produs.



Cantitate: 60 ml.

Valabilitate: 24 de luni de la deschidere.

Ingrediente:


Pret: intre 10 si 21 lei, depinde de oferta.

Unde il gasiti: la reprezentantii Avon si pe www.avon.ro

Voi ati incercat acest ulei penru par?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Nu l-am incercat dar suna bine. in plus sistemul de dozare e foarte fain! Cred ca merita! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca am sa il incerc si eu destul de curand !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  3. cu siguranta m-ar tine o viata, l-as folosi doar pe varfuri ;).

    RăspundețiȘtergere
  4. este foarte bun. dar am o intrebare : creste si parul de la el? eu l-am aplicat doar odata pana acum.

    RăspundețiȘtergere