Oferte la Metro: Dove si Pantene

Buna fetelor,

Azi, intr-o fuga nebuneasca, am intrat pana la Metro sa caut anumite chestii necesare pentru nunta. Clar, n-am gasit ce-mi trebuia, dar am dat peste urmatoarele oferte:


Gel de dus Dove, diverse sortimente,500 ml la pretul de 9.62 lei , la cumpararea a 3 bucati. Am admirat, am mirosit, i-am tras un bitch slap piticului meu de pe creier, am realizat ca am 17 geluri de dus acasa, am trecut mai departe.


Sampon sau balsam de par Pantene, diverse sortimente, 250 ml sau 200 ml, la pretul de 12.40 lei bucata. Pana aici totul bine si frumos. Dar cand am vazut ca la orice produs cumparat primeai un balsam leave-in, sub forma de spuma, al carui pret initial era de 20 lei si care expira pe la sfarsitul anului 2016, s-a schimbat treaba. Asa ca am ales si samponul si balsamul, ca balsam aveam doar unul acasa si nici sampoane n-am prea multe(3+1 pe care- termin saptamana asta).

Voi ce oferte tentante ati mai gasit?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Oferta la Billa : 3 sticle de ulei Untdelemn de la Bunica + bonus 1kg de zahar Margaritar la pretul de 5.90lei/ sticla (ca vorba aia..sunt casnica...in cauza..oferta de mai sus e singura de care am beneficiat recent ;) ).
    P.S. Sper sa le pot comanda online gelurile de dus sau sa ma oftic in continuare ca nu raspund la telefon cand trebuie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. 17 geluri de duș? Wow, asta da colecție!
    Am prins și eu o ofertă la Dove în DM, prețuri reduse cu până la 40%. Mi-am luat șampon, două balsamuri și două deodorante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-s prea mandra de colectie, as vrea sa reduc numarul, dar tentatiile sunt mari :)

      Ștergere
  3. Nu am mai fost pe la raionul de cosmetice. Trebuie sa dau o tura.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu m-am cam lecuit de sampoane pantene...mi-a lipit parul de cap ultima data. prin dm am zis sa dau o raita zilele astea...
    te astept si pe blogul meu: http://paginidezisinoapte.blogspot.com
    eu te urmaresc prin gfc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai avut pantene aqua light, din cate retin a fost bun, dar posibil sa ma lase memoria. Vin in vizita!

      Ștergere
  5. oh, dar numai 17? :)) si eu ziceam ca cele 10 ale mele erau multe :)) nu ma dau in vant dupa gelurile de dus Dove, dar produsele Pantene mi s-au parut bune. hmm.. nu cred ca am mai vazut o oferta buna de la lotiunea micelara de la Garnier, in Carrefour, la 17 lei insa presimt ca o sa le vanez de-acum mai ceva ca un vultur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recunosc, cu mana pe inima, ca nu cred ca am incercat vreodata gel de dus de la dove :) Micelara de la garnier o am si eu pe wishlist, poate o prind pe la vreo oferta :)

      Ștergere
  6. "bitch slap piticului" :)).Made my day :)).Gelurile de dus ma tenteaza si pe mine,dovada ca am 15 :)),dar tu m-ai intrecut :D.
    Sampoane Pantene nu am mai folosit de foarte mult timp (sa fie vreo 10 ani),iar oferta aceasta chiar nu e de refuzat (bitch slap piticului meu,mai am 5 sampoane :)) ).
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere