DIY: Trandafiri din hartie (paper rose)

Buna fetelor,

Ma gandesc sa fac in fiecare sambata o postare de genul DIY. Cat n-am fost activa pe blog, am urmarit foarte multe videoclipuri de acest fel pe Youtube si am devenit craftoholica :)

Sa revenim la ale noastre. Mie imi place foarte mult sa fiu inconjurata de flori,dar stau cam prost cu memoria cand vine vorba sa le schimb apa. Si in plus, ma intristeaza cand se usuca si incep sa ramana fara petale.

Florile de plastic si din material textil nu ma atrag de nicio culoare, asa ca m-am orientat catre florile din hartie, care mi se par delicate si foarte frumoase.

Iata ce mi-a iesit mie - am folosit servetele albe, roz si mov, in trei straturi, luate de la Kaufland cu 3 lei si ceva pachetul. Pentru o floare va trebuie 1 servetel:


Va las cu un video informativ, sa vedeti cat de usor se fac:


Kiss Kiss

Share:

8 comentarii

  1. Uite, eu n-am mare inclinatie catre crafturi! Si-ar trebui, data fiind profesia mea. Dar n-am si gata, imi ramane doar sa ma straduiesc!
    Imi plac si mie florile din hartie, multumim pentru tutorial! Uite, eu as dori astfel de flori dar la alte dimensiuni - cel putin de marimea unei mingi!

    Pupici, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. ce faini ti-au iesit! de astia nu stiam, desi cred ca am peste 100 de idei de crafting memorate in laptop

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de draguti! <3

    www.emilia-nita.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. am facut si eu acum una roza <3 ce frumos mi-a iesit <3 zici ca e reala :))
    o sa fac un buchet mare maine ^_^

    RăspundețiȘtergere