Shopping Haul: Prima comanda ELF

Buna fetelor,

De cand n-am mai facut vre-un shopping haul... cam de 1 luna +, de cand nu am mai cumparat nimic, am fost cuminte. Inainte sa ma certati ca m-am abatut de la Project Pan, sa stiti ca aceste chestii erau chiar necesare si ca nu am incalcat nimic din ce am zis.

Am vazut pe mail oferta de la ELF - la o comanda de 40 de lei, ofereau o mystery bag cu produse in valoare de maxi 45 lei. Am intrat pe site, mi-am pus niste produse in cos, asa la misto, de pe lista mea imensa de dorinte, printre care si pudra matifianta, quad-urile si ceva primere. Spun asa, la misto deoarece n-am comandat nimic din cele de mai sus, le-am pus doar in cos si visam cu ochii deschisi la zile de shopping liber, fara limitari de constiinta :)) Apoi am vazut pensulele, singurele chestii de care AVEAM CU ADEVARAT NEVOIE, asa ca am dat comanda si au venit insotite de:

* set de 5 pensule pentru ochi - 45 lei;
* Zit Zapper - pret normal 9 lei, acum il gasiti la reducere cu 7.2 lei;
* Cream eyeliner - Punk Purple - 22 lei, si care arata extraordinar de frumos si de mov.

Merit certata sau am facut o alegere buna?

Kiss Kiss.

Share:

31 comentarii

  1. pensulicile sunt foarte bune, am si eu :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Pensulele sunt bune,zit zapperul e ff bun pt mine doar ca ma intoxica mirosul,iar tusul nu l-am incercat.sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am pensule de la ei si-mi plac foarte mult.

    as aprecia daca ai da un clik pe cuvantul "sheinside" din aceasta poatare: http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/09/sweaters-from-sheinside.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu dar mi-ai facut pofta de o comanda elf :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Pai de azi trebuie sa anunte oferta noua! si eu vroiam muuulte,dar m-am limitat la cele necesare.

      Ștergere
  5. Şi eu folosesc pensulele de la Elf, ţi-o recomand cu drag şi pe cea de pudră din gama Studio, aşa cum îţi recomand şi pudra Complexion Perfection.
    Acel Zit Zapper mi l-am luat prin primăvară în dublu exemplar, este chiar ok. De fiecare dată când observ o mică tentativă de coşuleţ, aplic pe el, pe faţa curăţată în prealabil, şi gata, în 2 zile trece. Şi se consumă foarte greu :-)
    Weekend frumos, Claudia! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in cazul acesta il bag in teste, ca mi-au ramas ceva monstruleti de la experienta cu vichy.
      Un weekend placut si tie, Mihaela!

      Ștergere
  6. Sunt curioasa de Zit Zapper .. tot ma uit la el dar nu imi fac si curaj sa il iau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai facut alegeri bune! Pensulele imi plac mult mai ales eye crease si cea de blending, pe care o am in doua exemplare. Mi-a placut si Zit Zapperul.trebuie sa imi mai iau si eu...Tusuri crema am avut pe negru si maro..ai grija sa inchizi bine cutiuta si sa o stachezi cu capul in jos ca se usuca cam repede.. dar poti sa o reinvi punand-o in microunde 5 secunde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cosmina! De mult visam eu la pensulele astea, pana acum am avut ceva no name, care nu ma lasau sa-mi fac treaba cu trebuie. De retinut sfaturile pentru eyeliner.

      Ștergere
  8. Alegerea facuta de tine este foarte buna. Am citit si eu undeva ca produsele de la elf sunt foarte bune si chiar rezista. Acum eu stiu... ne spui tu mai multe :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pensulele ELF sunt chiar misto, ai facut o alegere foarte buna! Dar imi plac doar cele de ochi, am una de fata (din gama de baza, cea la 9 lei) si este foarte naspa, nu ti-o recomand, mie mi se pare aspra si foarte ciufulita, nu imi place deloc cum aplica produsul (este cea pentru aplicarea bronzerului).

    Dar cu tusul crema si Zit Zapper trebuie sa te cert putin. Ai mare grija cu tusul, ti se va usca rapid. L-am avut si eu si abia consumasem din el ca s-a si uscat! Am tras tare de el si l-am folosit si asa (iti dai seama cat m-am chinuit cu el uscat) dar intr-un final l-am aruncat cand inca mai aveam 3/4 din el. Degeaba incercasem eu sa il resuscitez ca nu isi mai revenea.
    Zit Zapper - il am si eu, l-am luat la ultima comanda. Auzisem de el ca e bun, dar, din pacate nu i-am studiat lista de ingrediente. Mi se parea ok, in 2 zile vindeca un cos, dar cand m-am pus sa caut ingredientele..Am ajuns la concluzia ca face mai mult rau decat bine.. Are multe ingrediente puternic iritante (ca s-o citez pe Pasagera).
    Sa cauti review-uri la Zit Zapper, nu mai stiu pe ce blog am gasit comentariul Pasagerei, dar chiar am incredere in ceea ce zice. Eu de atunci am cam renuntat sa il folosesc si chiar imi pare rau ca l-am luat fara sa citesc despre el inainte.

    Mie cel mai mult imi plac servetelele absorbante pt fata de la ELF, din gama de baza. Si tot de la ei, ce mai am si imi place, este pensula stippling de la ELF.
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru sfaturi, Alecsa. Si eu tot dupa dictionarul de ingrediente al Paulei Begoun ma ghidez, Eyelinerul si zit zapperul au fost cadouri. Daca era sa aleg eu cadourile, sigur nu alegeam zit zapperul, Si servetelele matifiante le vroiam, dar mi-am adus aminte de ele dupa ce am plasat comanda :)

      Kisses!

      Ștergere
  10. Sa le folosesti cu placere, sunt utile la casa omului ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am o pensula Elf, e chiar ok!
    Zit Zapper-ul l-am avut, l-am folosit fara consecventa; uneori imi parea ca ar face treaba, alteori ba! Sper ca la tine sa aiba rezultate!

    Sa le folosesti pe toate cu placere, Claudia!
    Pupici!

    Ilda
    lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare rau ca n-am vazut mai repede ca au reduceri. Acum e deja weekend si nu mai am cum sa ajung la ei. Si mie mi-ar fi fost de folos niste pensule...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, pana pe 6 oct. au reduceri de 25% pe site, iar transportul e tot 10 lei :)

      Ștergere
  13. sa te bucuri de ele.

    si eu am ceva pensule elf, sunt bune.

    si eu tre' sa comand niste chestii de la ei, dar sper sa mai pot amana putin momentul :).

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le folosesti sanatoasa, Clau ! :*
    Sa nu uiti sa ne spui si noua parerea ta despre ele :D
    Pupicei !

    RăspundețiȘtergere