Shopping Haul: A doua comanda de la IHerb.com

Buna fetelor,

Asa-i ca va era dor sa cititi un shopping haul? Si mie! Stiu ca Project Pan e la putere, si inca e, dar la oferta de 10$ discount la IHerb, chiar n-am putut spune pas, mai ales ca vroiam stevie, motivul principal pentru acest colet.

Dupa o zi de stat aproape tot timpul in casa si bolit groaznic, astazi am ajuns la oficiul postal. Si acolo am vazut minunea - coletul meu de la Iherb a ajuns intr-un final. N-am mai zis nimic ca era depozitat de caloriferul functionabil, mi-am facut cruce cu limba sa nu fi curs chiar tot din recipiente, am insfacat coletul si am plecat acasa fericita!

Ce am cumparat:
* unt de cacao pentru par si corp Cococare - 297 g - 3.60 $.
* Ulei de cocos Pentru par si corp Cococare - 110 g - 2.86 $ - dupa cum bine puteti observa, a auns la mine in stare lichida, multumita d-lor de la posta, care l-au depozitat de sursa de caldura. Acum a ajuns la consistenta normala.
* ulei de argan Cococare - 60 ml - 5.33 $
* stevie lichida French Vanilla Best Food - 60 ml - 3.95 $.
De la freebies mi-am ales un balsam de buze Sierra Bees cu unt de cacao, altceva atractiv nu am gasit, si am primit in plus o mica pila de picioare.

Comanda am dat-o pe 22 septembrie, pe 24 mi-au confirmat expedierea, si a ajuns astazi, intr-o luna de la expediere.

Recipientele cu lichid - uleiul de argan si stevia- au venit ambalate individual in pungi ziplock.

Daca sunteti la prima comanda puteti foosi codul meu - JJK294 - care va ofera 5$ reducere la o comanda mai mica de 40$ sau 10 $ reducere la o comanda de peste 40 $.

Pe voi ce va atrage de pe Iherb?

Kiss Kiss

Share:

26 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere! Sunt foarte curioasa sa aflu cum functioneaza uleiul asta de argan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Si eu astept sa il bag in teste, vreau sa il folosesc pe par.

      Ștergere
  2. Unde ti-a venit coletul? La post normala sau la cea Vamala?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te bucuri de toate, salivez ca la dulciuri si mi le-as lua si eu, dar am o teama inexplicabila ca nu mi-ar ajunge coletul :( de obicei imi ascult instinctele. Stiu ca va veni si timpul pentru iherb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela. Eu sunt mai curajoasa, dar am cam stat cu inima stransa, mai ales ca nu fac refund astia de la Iherb...

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere ! Eu am o lista lunga :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ana. Asta e lista de project pan. Sa vezi ce wishlist am... ma ingrozeste :))

      Ștergere
  5. Of, eu numai probleme am avut cu posta romana :D. Bine ca le-ai luat repede, daca stateau cateva zile langa calorifer nu stiu ce se intampla cu uleiurile alea. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ira! Fix la uleiuri m-am gandit si eu cand l-am vazut la caldurica :))

      Ștergere
  6. Să le foloseşti pe toate cu mult drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu 2 comenzi ce tocmai au primit ok-ul si sunt in drum spre mine. Sunt super nerabdatoare sa vad avizele in cutia postala :D sa le folosesti cu placere pe toate, si m-ar interesa un review la uleiul de cocos si cel de argan, nu de alta dar in momentul de fata am un wishlist cam saracut pe iHerb si astept sa ma tentezi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Urmeaza parerile , numai sa mai termin din ce am! In wishlistul meu, in capul listei, stau produsele de la Queen Helene.

      Ștergere
  8. Cum e uleiul de cocos, are miros? :D Eu trebuie sa dau o comanda zilele urmatoare, peste tot citesc de intarzieri ale coletelor de pe iherb ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are miros, pana acum l-am incercat doar pe piele si imi place, se topeste instant, la atingere. E hotarata treaba, daca imi anntesc eu bine, si la primul colet cam tot in 3 saptamani - 1 luna a ajuns, chiar daca pe site apare ca in 10 zile calendaristice.

      Ștergere
    2. Sa stii ca mie pana acum mi-au ajuns coletele in maxim 10 zile lucratoare. Am dat azi o comanda si mai dau inca una zilele urmatoare, sper sa n-am surprize :D

      Ștergere
    3. DIn cate am vazut, s-au oferit pe mail multe cupoane de 10 $ reducere, cre ca aceasta e cauza intarzierilor, un numar mai mare de comenzi.

      Ștergere
  9. De pe iherb imi doresc cel putin jumatate dintre produsele existente.:))
    Inca nu am comandat nimic dar nici mult nu mai rezist...sunt sigura!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa si eu! Am o lista de dorinte mare mare... mai astept sa trec de PP, sa treaca sarbatorile sa nu ma incurc cu transportul in acea perioada a anului si apoi dau iama-n comenzi :D

      Ștergere
  10. Sa te bucuri de toate produsele si sa le folosesti cu drag.
    Stevia lichida am zis sa o incerc si eu de o groaza de timp, dar nici acum nu am reusit sa imi cumpar. Chiar sunt curioasa cum este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dara! Eu am incercat sa o folosesc in cafeaua cu lapte, dar cum m-am obisnuit de atat timp sa beau fara zahar, mi se pare ciudata! Dar merge de minune in laptele cu cereale(in cazul meu cu tarate de ovaz) :D

      Ștergere
  11. Mereu mă uit îndelung la produsele de pe iherb...Mi-aș dori să am măcar câteva, dar mai multe lucruri legate de faptul că este un magazin online din străinătate îmi stau în cale...
    Să te bucuri de produse !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Larisa! Parte neplacuta la ei e ca nu ofera refund la acest tip de transport, dar au multe produse bune care merita incercate!

      Ștergere