Review: Mascara 3D Fantastic Lash Golden Rose

Buna fetelor,

Ma chinui sa fac postarea asta de vreo 2 saptamani. Nu ma chinuie scrisul, ma chinuie faptul ca, multumita vremii de afara, nu reusesc sa prind o lumina mai buna pentru a face cateva amarate de poze din care chiar sa se vada ceva.

Rimelul de la Golden Rose- 3D Fantastic Lash il am de cateva luni bune, dar de vreo 1 luna l-am deschis si l-am bagat intensiv in campul muncii :

Ce spun ei: Asigura genelor pana la 100% mai mult volum si in acelasi timp le curbeaza si alungeste pana la extrem. Imbraca genele si le separa fara sa incarce excesiv datorita imbinarii perfecte intre formula inovatoare si pensula siliconata flexibila. Formula imbogatita cu micro-pigmenti confera genelor o culoare negru intens. 

Ce spun eu: Un rimel bun. Chiar foarte bun. Periuta este de silicon, flexibila, mica si subtire, si ajunge la fiecare geana im parte.

 Culoarea chiar este negru intens, nu ceva spalacit, lucru cam greu de intalnit la un rimel.



Nu incarca genele, se vede foarte frumos intr-un singur strat, ofera volum si alungire vizibila. Nu se sfarama, nu curge, nu se intinde pe la ochi decat daca intra in contact cu apa.

Am incercat pe cat posibil sa fac niste poze mai realiste, dar dimineata lumina nu e prea buna, iar seara nici pe atat. Va atasez mai multe poze, poate in vreo unaveti vedea ceva notabil.



Mie mi se pare a fi un rimel foarte bun,la un pret acceptabil, se demachiaza usor, se aplica usor si repede,nu incarca genele. Ce altceva sa mai cer de la un rimel?

Pret si locatie: eu l-am luat dintr-un magazin fizic, dar il gasiti online pe Cosmania.ro , la pretul de 15 lei.

Voi ati incercat vre-un rimel de la Golden Rose?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Separa frumos si natural, lipseste doar putin volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca daca l-as aplica mai atent, ar avea si volum. Aceasta este aplicare de dimineata, in 10 secunde ambii ochi :D

      Ștergere
  2. Recunosc ca pana acum nici măcar nu am văzut acest rimel dar dupa ce l-am văzut la tine as fi tentată sa il încerc. Il voi cauta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il am de pe la inceputul anului, cand inca nu a inceput nebunia cu Golden Rose.

      Ștergere
  3. Nu prea am avut produse Golden Rose,am o prietena care foloseste tusul de cativa ani buni si este foarte multumita de el.Cat despre acest rimel,ar fi fost perfect daca ar fi oferit ceva mai mult volum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte natural..perfect pt un look de zi :D

    Te astept si pe blogul meu proaspat deschis
    http://chose-to-shine.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu am încercat niciun rimel de la Golden Rose, iar acesta chiar îmi place cum arată pe genele tale :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca as cumpara un rimel de la ei, ma rezum la oje:))! Eu sunt fana unui rimel Oriflame, l-am testat cand a fost campanie si i-am raman fidela:))!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au oje bune si ieftine. Am si eu un rimel de la Oriflame, e nedesfacut, isi asteapta randul :D

      Ștergere