Review: Gel de dus Bourjois Rafraichis - Moi!

Buna fetelor,

Tinand cont de vremea de afara, m-am gandit sa va aduc aminte de vara si sa va prezint un gel de dus care ma duce inevitabil cu gandul la mare... departare de casa!

Ce spun ei: Gel de dus pentru prospetime si hidratare. Parfum acvatic - flori din laguna albastra. Testat dermatologic. Nu contine parabeni.

Ce spun eu: O sa incep, desigur, cu mirosul gelului de dus. Miroase a vara, a soare si a mare, fix aceste lucruri mi se perinda prin cap cand miros acest gel de dus. Culoarea este albastru deschis, usor perlata, iar textura este cam gelatinoasa, lucru care m-a facut sa pierd printre degete, cam 10 % din produs la fiecare dus.

Efectul de hidratare se simte, mai timid, ce-i drept, dar efectul de prospetime nu e cum ma asteptam, nu ofera acea senzatie de racorire. Pe piele se comporta bine, curata si face multa spuma, si nu usuca pielea. Mi-ar fi placut ca mirosul sa persiste mai mult, dar dispare o data cu indepartarea gelului de dus de pe piele.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Mea, Parfum, Sodium Clorhide, Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Citric Acid, Laureth - 4, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Menthol, Linalool, Citronellol, Limonene, Lactic Acid, Polysorbate 20, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Cl 42090(Blue 1), Pottasium Sorbate, Cl 19140(Yellow5), 12BHCO13-1.

Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 10 si 15 lei.

Locatie: Supermarketuri, hypermarketuri.

Gama lor de geluri de dus este foarte mare si variata, acesta nu m-a impresionat asa de mult incat sa il recumpar, dar cu siguranta voi incerca si alte geluri de dus.

Voi ati incercat gelurile de dus Bourjois?

Kiss Kiss.

Share:

15 comentarii

  1. Daaa, daca-i gel de dus Bourjois, hop si eu!:)
    Imi plac mult aceste geluri de dus, in special Deshabillez Moi...
    Pe acesta nu l-am incercat, poate ii va veni randul!

    Pupici, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta l-am achizitionat cu o revista vara asta. Ma tenteaza multe din gama lor, astept sa mai termin din ce am!

      Kisses.

      Ștergere
  2. Am avut si eu ceva geluri de dus Bourjois, imi plac ca nu au parabeni, miros frumos si nu usuca pielea. m-au dezamagit cele exfoliante..nu prea exfoliau tare... De mult nu am mai avut unul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiam ca au si exfoliante. Trebuie sa fac studiu de piata, am vazut ca au si deodorante si sunt destul de apreciate in blogosfera.

      Ștergere
  3. Si mie imi plac mult, dar nu prea imi cumpar, din cauza celor Balea, care ma tenteaza mai tare si castiga pentru ca au un pret mai mic :P . Mi l-as lua,insa, mai ales pe cel care e in acelasi timp si gel pentru igiena intima(en toute intimite se numeste, parca). :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as avea si eu DM in oras, cred ca as sta acolo mai mult decat acasa sau la serviciu :D. Am vazut si eu En toute intimite, urmeaza sa il achizitionez in ianuarie :D

      Ștergere
  4. Încă nu am încercat niciun gel de duş de la Bourjois, dar mă tentează! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Parfumul ala sta rau in lista aia, am crezut ca e acelasi folosit de Ilda :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca e mult, mai ales ca si extractul de gardenie tot efect iritant cred ca are.

      Ștergere
  6. Chiar nu am folosit nici un gel de dus de la Burjois,pana nu demult nici nu stiam ca exista. :D

    RăspundețiȘtergere