Review : Exfoliant Non-Abraziv cu Migdale si Miere - Mario Badescu

Buna fetelor,

Exfoliantul pentru ten de la Mario Badescu l-am primit la o revista, sub forma de mostra, si am fost foarte incantata sa il incerc, fiindca am mai incercat si crema de fata cu vitamina C, care mi-a placut mult. Comparativ cu mostra de crema, mostra acestui exfoliant facial a fost mai mare, deci am putut sa imi fac  parere despre ea:


Ce spun ei: TIP DE PIELE: Potrivit pentru toate tipurile de ten.

BENEFICII:
Un scrub non-abraziv pentru fata care exfoliaza usor pielea si indeparteaza acumularea de murdarie. Avand ingrediente naturale active de praf de migdale si porumb, indeparteaza celulele moarte ale pielii. Datorita extractului de miere pielea este devine moale si hidratata.

CUM SA UTILIZATI: de 2-3 ori pe saptamana, curatati fata si aplicati exfoliantul pe pielea umeda. Masati usor si apoi clatiti. Continuati cu toner sau astringent.


Ce spun eu: Precizez de la inceput ca eu am tenul normal, cu zona nasului cu tendinte de ingrasare pe perioada verii, iar in perioada rece tenul meu sufera de o usoara tendinta de uscare.

 Produsul vine sub forma unei paste alb-crem, cu o baza cremoasa cu bucati de samburi de migdale in ea, si un miros de migdale, cam intens in ambalaj, dar care se pierde o data cu aplicarea. Textura mi s-a parut cam dubioasa, este asemanatoare cu cea a cremei BabyLove. 


Particulele abrazive sunt de fapt bucati de samburi de migdale, de diferite dimensiuni. Chiar daca exfoliantul se cere a fi non-abraziv, la masarea produsului pe piele, acele bucati pot zgaria tenul, de asta eu personal nu l-as folosi pe un ten sensibil.

Exfoliantul l-am aplicat te fata umezita un prealabil, cu miscari circulare, foarte delicate, pentru ca am observat riscul de zgariere. Curatarea este cam dificila datorita texturii sale, asa ca am preferat sa folosesc un burete facial din celuloza pentri indepartare, apoi sa clatesc cu apa din abundenta. 


Dupa aplicare, tenul se simte lipicios, asa ca am preferat sa folosesc un produs de curatare solubil in apa
( Spuma roz de la Nivea) pentru a-mi simti tenul curat.

Per ansamblu, consider ca pretul este foarte piperat, tinand cont de proprietatile produsului, nu m-a convins sa il cumpar. In plus, un lucru ciudat ar fi diferenta de ingrediente dintre site-ul .ro si cel .com, pe cel de pe urma apare acidul boric in compozitie, pe cel romanesc nu apare.

Ingrediente: Deionized Water,Propylene GlycolTalcAlgae ExtractZinc  Oxide, PVP,  Kaolin,  Almond Oil,Honey,Corn Meal,Boric Acid,Methylparaben. 

Cantitate: 4. oz = 113 ml.

Pret: Pe site-ul .ro il gasiti la 94 lei, pe cel .com la 15 $ ~ 50 lei.

Locatie: Online, pe www.mariobadescu.ro sau www.mariobadescu.com

Voi ce exfoliante faciale ati mai incercat?

Kiss Kiss



Share:

16 comentarii

  1. one smooth operator formula 10.0.6 .. il ador! urmeaza sa ii fac u review cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai auzit de el pana acum, vad ca e cotat bine pe makeupalley. De abia astept sa citesc review-ul tau :)

      Ștergere
  2. Ma crezi ca pana acum nu am incercat niciun produs Mario Badescu? Preturile ma cam inspaimanta, sincer!!
    Eu il folosesc pe unul de la Vichy si alternez cu unul de la Ivatherm. Nu stiu daca e bine ca le folosesc asa, cand pe unul cand pe altul, dar imi plac amandoua si chiar imi fac bine tenului.

    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, Alex, nici eu n-as da asemenea bani pe un exfoliant, mai degraba as folosi faina de porumb :) Acum testez ceva de la Lady`s, inca nu mi-am format o parere despre el.

      Kisses

      Ștergere
  3. Cred ca ar trebui sa folosesc mai des astfel de produse! Eu am tot folosit un exfoliant de la Oriflame foooarte vechi, mai am putin din el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pielea mea, faca nu o exfoliez, nu mi se pare sanatoasa! Am folosit si eu mai demult ceva de la Oriflame, dar nu mai tin minte care.

      Ștergere
  4. Nu am incercat nici macar mostre de la ei, dar pot sa traiesc si fara ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La pretul acesta, si eu, dar voi mai urmari revistele cu mostre, sa le mai incerc.

      Ștergere
  5. hmm...brand-ul mario badescu ma bantuie de mult :)) ma feresc de acest brand deoarece oricat de organice sunt tot am vazut ca unele prosduse contin parabeni si ma gandeam in sinea mea ca mi-e imposibil sa dau 155lei pe o crema stiind ca totusi contine acea "minune" :)) dar stiu nu face rau prea tare ca de fapt e folosit in cantitate mica fiind trecut ca ultim ingredient.Deci concluzia e ca ma tenteaza cremele de fata si tonicele si DA le voi incerca cat de curand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am vazut multe produse interesante, dar prefer sa vanez revistele cu mostre, pentru ca pretul produselor depaseste bugetul meu.

      Ștergere
  6. Sunt de acord cu tine! Tot de la o revista l+am avut pe cel cu seminte de capsuni; bun, dar nu m-a facut sa ma topesc dupa el si sa ma intreb ce economii as face pentru a-l cumpara!

    In alta ordine de idei, azi a veeeniiiit...comanda iHeeeeerbb! Aleeeluuiaa!:))

    Pupici!
    Seara frumoasa iti doresc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult pentru tine! sa ne arati neaparat ce ti-ai luat, nu de alta, dar am cam jumate de site la wishlist si mi se pare putin :))

      Kisses si o seara placuta!

      Ștergere
  7. am si eu mostra, dar inca n-am incercat-o. presimt ca n-o sa mi se potriveasca si tot aman experimentul :)).

    RăspundețiȘtergere