Review: Discuri demachiante fara ulei Balea

Buna fetelor,

Dupa ce am terminat minunatia de demachiant bifazic de la Balea, am deschis dulapul din Narnia aka dulapul cu stocul de cosmetice si am analizat cam care ar putea fi urmatorul produs pentru demachierea ochilor. Si cum lenea a invins, am ales discurile demachiante de la Balea:





Ce spun ei: Inlatura delicat dar eficient toate tipurile de machiajpentru ochi, chiar si cele rezistente la apa.Ceaiul verde protejeaza pielea. Mod de folosire: cu un disc indepartati machiajul de pe pleoapele inchise, pe stratul de gene de sus in jos. Produs testat dermatologic,fara alcool, fara parfum, fara uleiuri minerale, potrivit persoanelor ce poarte lentile de contact.

Ce spun eu: Eticheta romaneasca este putin pe langa subiect.

 In primul rand, am apreciat faptul ca produsul era sigilat cu folie de aluminiu, ceea ce tine discurile hidratate si impiedica deschiderea de curiosi, implicit patrunderea microbilor.

Mirosul este placut, delicat, mi se pare ca miroase a produse de ingrijire pentru bebe, si nu m-a deranjat in timpul utilizarii, disparand foarte usor. Discurile au dimensiunea unei dischete demachiante clasice, sunt subtiri si bine imbibate in demachiant.




Initial, mi s-au parut cam aspre, dar apoi m-am obisnuit cu ele. Eu le folosesc pentru indepartarea machiajului ochilor , cate 1 pentru fiecare ochi - fard, eyeliner si rimel nerezistent la apa, si pentru cel al felei, 1 sau 2 daca am folosit si BB cream. Curata destul de bine, si neavand ulei nu lasa aea pelicula pe piele. Imediat dupa utilizare imi simt tenul putin uscat, dar aplic crema hidratanta si problema dispare.

Aceste discuri mi se par foarte economice, iar pretul e de necombatut. Mai am in stoc si cealalta varianta disponibila, cu ulei, si pe viitor cu siguranta o sa le recumpar, daca o sa am acces la un DM.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Prolylene Glycol, Polygliceryl - 4 Caprate, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Poliaminoprolyl Biguanide, Citric Acid.

Cantitate: 50 bucati.

Pret: 5 lei.

Locatie: DM.

Voi ati incercat discurile demachiante sau preferati demachiantul clasic?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. Ahhh.. si iar mi-e ciuda ca nu am DM prin zona :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am incercat pe cele din Lidl,dar am fost complet dezamagita,imi lua foc fata dupa ce le foloseam. Prefer demachiantul clasic,desi acum am renuntat si la acesta in favoarea uleiurilor vegetale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesate...nu le-am incercat inca insa m-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Par foarte interesante. Eu folosesc atât demachiant lichid, cât şi bifazic, iar aceste discuri chiar sunt bune de avut în casă :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela. Ai perfecta dreptate, si bifazicul e ideal de tinut in casa!

      Ștergere
  5. Mie nu prea mi-au placut. Imi trebuie 4 sa ma demachiez...si parca tot raman ceva.. plus senzatia de care zici si tu de fata uscata... Le tin doar pentru urgente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie tot cam atatea discuri clasice imbibate in demachiant imi trebuie, si demachiantul clasic imi mai intra si in ochi :))

      Ștergere
  6. Prefer alte tipuri de demachiante pentru rutina de îngrijire a tenului, dar cred că le-aș încerca și pe acestea în vacanță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru vacanta sunt ideale, nu mai trebuie sa cari demachiantul care risca sa si mai curga prin geanta + dichete.

      Ștergere
  7. daca n-au ulei, mai ca le-as da o sansa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca treci peste faptul ca cam usuca tenul, poti sa le dai o sansa. Eu am si varianta cu ulei, sunt curioasa daca sunt asemanatoare bifazicului la efect.

      Ștergere
  8. Pana acum nu am văzut nici un review la acest produs dar din descrierea ta m-a determinat sa le încerc.

    RăspundețiȘtergere