Experienta mea cu Apidermaliv - Complex Apicol Veceslav Harnaj (Picture Heavy)


Buna fetelor,

In urma cu ceva timp va spuneam, aici, ca voi testa produsele de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj, si anume gama Apidermaliv.

Am asteptat sa le termin, ca sa le pot face un review cat mai clar si concret. Produsele au ajuns la mine foarte repede, prin curierat rapid, intr-o cutiuta mica. Iata ce a continut:


Mi-a placut multudinea de informatii din pliante:






Si sa nu uitam de produsele oferite pentru testare, pe care le vom lua pe rand:

1. Balsamul de par Apidermaliv:


Cantitatea oferita pentru testare a fost de 75 ml, o cantitate indestulatoare pentru a-mi forma o parere despre acest produs. Produsul vine intr-un flacon de tip squeeze, cu capac care se deschide usor, fara riscul de a rupe unghii.


Pe spatele ambalajului sunt trecute descrierea produsului, modul de utilizare, ingredientele si detalii despre producator:


Ce spun ei : Balsamul ultranutritiv Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat prin ingredientele sale active. Untul de shea, uleiul de masline si laptisorul de matca fac balsamul Apidermaliv un tratament profund hranitor. Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astfel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala, fiind usor de pieptanat.

Ce spun eu: In ultima vreme, de la Dieta Dukan si din cauza vremii de afara, parul meu a inceput sa se usuce pe lungime, sa se rupa foarte usor si sa cada parca mai mult de cat ar fi normal, asa ca testarea unor produse naturale parea a fi o idee buna. M-am inscris in campania de testare cu o anumita retinere, daca nu stiati, mie nu imi prea place mierea de albine, nici macar mirosul ei, asa ca am asteptat ca primesc produsele si primul lucru care l-am facut a fost sa le miros. A fost un total HIT, nu miroase deloc a miere. Mirosul este unul fin,discret, asemanator cu laptisorul de matca de la Doina, un miros care persista in par in mod placut.

Balsamul are o culoare alba si o textura usoara, care faciliteaza aplicarea lui.


Cantitatea de 75 de ml mi-a ajuns pentru 5 utilizari, parul meu este lung, pana in zona lombara, iar eu l-am aplicat de la urechi in jos si l-am lasat sa actioneze 2 minute, conform cerintelor de pe ambalaj. Imediat dupa aplicare, firul de par pare a fi mai gros, mai texturat, se clateste si se descalceste usor, lasand un par moale.

Singurul aspect negativ care l-am gasit a fost ambalajul, care este destul de tare si este cam greu de strans si de scos tot produsul din el. Nu stiu insa daca acest ambalaj este valabil foar pentru mostrele de testare sau si pentru produsul in varianta de 200 ml.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol, Octyl Stereate, Cetrimonium Clorhide, Cetereath - 20, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerine, Polyquarterium -7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Royal Jelly, Hydrolized Keratin, Parfum.

Cantitate: 200 de ml, varianta oferita catre vanzare.

Pret: 11.80 lei

Locatie: Online, http://magazin.complex-apicol.ro

2. Masca de par Apidermaliv:


Ce spun ei: Masca ultranutritiva Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat. Bogata in unt de shea, ulei de masline si laptisor de matca, masca Apidermaliv este un tratament intensiv nutritiv. Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astfel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala. 

Ce spun eu: Produsul vine ambalat intr-o cutiuta cu sistem de inchidere prin rasucire si a avut inca un capac de protectie, iar cantitatea oferita pentru testare a fost de 50 ml.


Sub capacul principal gasim un pliant cu informatii despre produs, producator, ingrediente si mod de utilizare.




Mirosul acestei masti este acelasi ca si al balsamului din gama, fin si discret. Culoarea este alba iar textura foarte inchegata, ca a unui unt de corp:



Masca am aplicat-o dupa utilizarea balsamului, pe parul curat si bine stors in prealabil. Chiar daca textura este densa, s-a aplicat destul de usor, eu preferand sa o aplic pe toata lungimea parului si am lasat-o sa actioneze 10 minute. Nu a ingrasat parul, nu mi-a provocat matreata sau mancarimi pe scalp, parul a ramas foarte hidratat si chiar stralucitor si parca si buclele s-au aranjat mai frumos. Ca si in cazul balsamului, clatirea este facila, cu apa calda.

Pentru un par gras sau cu tendinte de ingrasare nu cred ca este ideal acest produs pentru utilizare regulata, exista posibilitatea ca textura sa sa incarce parul si sa-l ingrase mai repede.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl AlcoholOctyl StereateCetrimonium Clorhide, Cetereath - 20Olea Europaea,  Glycerine, Polyquarterium -7Sodium BenzoatePotassium Sorbate, Hydrolized KeratinShea Butter (Butyrospermum Parkii ) FruitRoyal Jelly,  Parfum.

Cantitate: 200 ml , varianta oferita pentru vanzare.

Pret: 14.37 lei

Locatie: Online, http://magazin.complex-apicol.ro

Per ansamblu, aceste 2 produse mi-au placut mult, au avut efecte pozitive asupra parului meu uscat, pentru mine au fost o alegere foarte buna. Am vazut ca pe site au si alte produse tentante care pe viitor voi dori sa le incerc: produse pentru ten - masti de fata, demachiante, creme, balsam de buze, produse pentru ingrijire personala - crema de calcaie, gel de dus si sapun lichid.

Voi ati incercat produsele cosmetice de la Complexul Apicol?

Kisses

Share:

16 comentarii

  1. Eu de-abia am inceput testarea astazi! Am folosit doar masca! Pastrez rezerva pana ma voi putea pronunta!

    Ma bucur ca tie ti-au placut!
    Pup!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe parul meu s-au comportant foarte bine, sper ca si tie sa-ti placa si astept parerile tale!

      Kisses!

      Ștergere
  2. ma bucur sa-ti citesc impresiile, ma dureaza putin si in cazul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place cum ai facut prezentarea :* si eu trebuie sa fac review la cele primite de mine :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ema! Am stat vreo 3 ore sa fac postarea :D

      Astept sa citesc si parerea ta1

      Ștergere
  4. hmm,asa repede le-ai terminat?mie abia acum 2 zile mi-au ajuns produsele si sper astazi sa ma apuc de testare :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am primit saptamana trecuta! Cantitatea de produs nu e mare, si parul meu e lung! Kisses!

      Ștergere
  5. Eu am incercat crema de fata , gelul de dus lotiunea de corp , sampoanele , sapunul lichid , balsamul de buze , apa de gura ... si ma opresc :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur că le-ai folosit cu plăcere! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu tin minte sa fi folosit ceva de la Complexul Apicol,desi imi sunt foarte familiare recipientele.E posibil sa le fi vazut mult pe bloguri sau nu stiu care ar fi explicatia.La campania asta de testare nici nu am avut timp sa ma inscriu ca trebuia sa plec din tara si nu mai aveam timp sa iau produsele.Poate vor mai fi si alte ocazii. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost foarte mediatizate in urma cu vreo jumatate de an, un an, si eu le-am vazut pe multe bloguri. Vezi poate mai e valabila oferta de testare, se merita incercate!

      Ștergere
  8. ma bucur ca ti se potrivesc :).

    eu momentan ma "joc" cu masca floral :).

    RăspundețiȘtergere