Review : Schauma Spray de ingrijire si reparare pentru par uscat si degradat

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta un produs indispensabil pentru mine : Spray-ul de la Schauma cu nuca de cocos si unt de shea, pentru ingrijirea si repararea parului uscat si degradat.

Ce spun ei: Spray de ingrijire si reparare. Nu se clateste. Pentru par uscat si deteriorat. Va doriti un par sanatos si regererat? Solutia: Schauma Spray Repara si ingrijeste cu Unt de Shea si Extract de Nuca de Cocos, regenereaza parul uscat si degradat. Pentru reparare si un par usor de pieptanat. Confera stralucire si o pieptanare mai usoara. Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Pulverizati pe parul uscat cu prosopul. Nu clatiti.

Ce spun eu: Eu il folosesc in fiecare dimineata, pe parul uscat. Nu agit, pentru ca are textura de crema, deci agitatul nu ajuta cu nimic. Avand parul lung, pana la zona lombara, aplic 6 pufuri de produs, 3 pe partea stanga si 3 pe partea dreapta a parului.

Mirosul este minunat, miroase a cocos si a bomboane si se mentine in par toata ziua. Chiar daca am parul gras, acest produs nu il incarca, il lasa moale si fin, si chiar ajuta la o descalcire mai usoara. Fetele cu parul ondulat stiu despre ce vorbesc:D

Imi place cum se simte parul dupa aplicare, si mai ales cum se aseaza, confera textura si un luciu sanatos.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycol Distearate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Fruit Extract, Dicaprylyl Carbonate, Quanterium-91-Phenoxyethanol, Cetrimonium Methosulfate,  Parfum, Methylparaben, Laureth-23, Laureth-4, Citric Acid, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropinal.

Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 11 si 18 lei, depinde de magazin.

Locatie: magazine cu produse pentru ingrijirea parului, Super si hypermarketuri.

Voi ce produse pentru ingrijirea parului folositi?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Intr-un review viitor poate faci si poze la parul tau lung si ondulat, sa fie ca-n reclame! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. si eu l-am luat din intamplare, inainte am avut varianta albastra Prospetime de bumbac, care a fost bunisor.

      Ștergere
  3. l-am tot vazut prin magazine, il luam in mana si il analizam, dar nu stiam care-i treaba cu el. Acum cred ca o sa-l iau cand mai prind vreo reducere

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu îl voi lua pentru mama mea. Îţi mulţumesc pentru review! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu l-am folosit pe celalalt, cu ulei de argan, i-am dedicat si postare pe blog. Spary-urile astea sunt nsite produse bunicele, care-si fac treaba, mai ales la pretul scazut pe care il au. eu as mai adauga putin ulei in formula lor pentru a le spori efectul hidratant .Dar sunt ok, mie mi-a placut cel cu ule ide argan. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmm, eu folosesc samponul din gama Q10 (pe care, btw, l-am gasit in Auchan cu 3 lei/250ml ), dar nu m-am gandit niciodata la spray. Good to know!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand l-ai gasit la pretul asta? :O il vreau si eu asa, cu toate ca mai am vreo 4-5 sampoane.

      Ștergere